Експерти радять нападникам збірної України додати в агресивності

Поділитися
Експерти радять нападникам збірної України додати в агресивності Щоб забивати голи, нападник українців треба бути на полі агресивними © football.ua
15 листопада збірна України зіграє заключний в 2014 році матч відбіркового турніру Євро-2014. Рівень суперника дозволяє українській команді не тільки здобути перемогу, але і порадувати вболівальників забитими голами.

Одна з найбільш проблемних позицій у грі збірної України - напад, вважають авторитетні футбольні експерти. За словами фахівців, саме при побудові атакуючих дій українцям не вистачає агресивності.

"Збірна України, як і раніше малопереконлива в атаці. При всій повазі до Роману Зозулі, національній команді все-таки не вистачає такого футболіста, який постійно тримав би в напрузі захист суперника", - вважає колишній тренер збірної України Леонід Буряк.

Йожеф Сабо, який за свою тривалу кар'єру тренера працював не тільки з "Динамо" і "Дніпром", але і збірної вважає, що кваліфіковані футболісти в розпорядженні нинішнього тренерського штабу "синьо-жовтих" є, але їм просто необхідно проявити свої найкращі якості.

Додамо, що 15 листопада збірна України зіграє в 4-му турі відбірного турніру Євро-2016: у заключній зустрічі квалифайна в 2014-му українці відправляться в гості до Люксемргу.

Колишній нападник збірної України і Росії Олег Саленко вважає, що нинішній суперник українців - та команда, в матчах з якої можна як раз і тренувати атакуючі дії.

"Перш за все, потрібно додавати в агресивності. Мені здається, що саме на таких командах як Люксембург потрібно відточувати реалізацію гольових моментів. Збірна України, на жаль, далеко не завжди ефективна на завершальній стадії. Потрібно награвати нові комбінації, щоб в матчах з більш серйозними суперниками не виникало звичних проблем", - переконаний Саленко.

Додамо, що за три матчі відбору українці всього лише тричі розписалися у воротах суперників.

Напередодні матчу з Люксембургом Михайло Фоменко посилив атакуючу лінію команди, запросивши до збірної півзахисника "Динамо" Романа Безуса. На його рахунку - один забитий м'яч у 2014 році, яким він відзначився у контрольному матчі з Молдовою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі