Екс-гравець збірної України з футболу став ініціатором бійки на турнірі в Луцьку

Поділитися
Екс-гравець збірної України з футболу став ініціатором бійки на турнірі в Луцьку Михалик раніше виступав в Росії © sport.bigmir.net
Тарас Михалик взяв участь у турнірі з футзалу.

Екс-гравець збірної України з футболу Тарас Михалик, який нині захищає кольори луцької "Волині", став ініціатором бійки під час футзального турніру в Луцьку.

36-річний футболіст у складі "Прип'яті" з Любешова у грі проти "Ікви" з Млинова після серії жорстких підкатів з стороных обох команд вирішив розібратися з суперниками і вступив у бійку, за що був вилучений.

Зазначимо, команда Михалика виступала в ігровій формі московського "Локомотива", за який раніше грав Тарас, з логотипом "РЖД".

Нагадаємо, Михалик в Україні відомий за виступами за "Динамо". Влітку 2013 року "Динамо" надало Тарасу Михалику статус вільного агента: після восьми сезонів в Києві, він перестав потрапляти в основний склад і прийняв рішення продовжити кар'єру в московському "Локомотиві".

Всього на рахунку Михайлика 188 матчів в динамівській футболці. Також він зіграв 32 поєдинку в збірній України. Зараз Михалик є футболистом луцької "Волині".

Раніше повідомлялося про те, що футбольні фанати влаштували масову бійку в центрі Львова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі