Екс-гравець збірної України буде виступати в чемпіонаті Криму

Поділитися
Екс-гравець збірної України буде виступати в чемпіонаті Криму Голайдо не буде повертатися в чемпіонат України
Денис Голайдо заявлений на сезон за сімферопольський клуб "ТСК-Таврія".

Екс-гравець збірної України Денис Голайдо продовжить кар'єру в чемпіонаті Криму. Український півзахисник виступатиме за "ТСК-Таврія", який вніс гравця в заявку на сезон.

Раніше 31-річний Голайдо, який народився в Криму, виступав за донецький "Металург", білоруський "Слуцьк", "Закарпаття" і "Таврію". За національну збірну України футболіст провів чотири матчі.

Після закінчення контракту з "Металургом" Голайдо заявляв, що більше не буде грати в чемпіонаті України. Також гравець допустив можливість прийняття російського громадянства: "Чи візьму російський паспорт? Поживемо - побачимо".

Крім Голайдо у складі клубу з Сімферополя також числяться чемпіон Європи у складі збірної України U-19 2009 року В'ячеслав Базилевич і вихованець запорізького "Металурга" Антон Монахов.

Читайте також: Футболісти кримських клубів працюють охоронцями, таксистами, вантажниками - ЗМІ

Чемпіонат Криму завтра, 22 серпня, відкриється матчем між "ТСК-Таврія" та севастопольським "СКЧФ-Севастополь". Раніше повідомлялося, що УЄФА зареєстрував Кримський футбольний союз і дозволив проводити на анексованому півострові чемпіонат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі