Екс-гравець "Таврії" повідомив про бажання багатьох футболістів покинути чемпіонат Криму

Поділитися
Екс-гравець "Таврії" повідомив про бажання багатьох футболістів покинути чемпіонат Криму Павленко повертатися в Крим не збирається © ФК Динамо
Колишній півзахисник сімферопольської "Таврії" Владислав Павленко прокоментував ситуацію в кримському футболі після окупації півострова Росією.

У червні міжнародна асоціація ФІФА заборонила російській футбольній владі включати кримські клуби в Російський футбольний союз. Пізніше в РФС прийняли рішення не суперечити вищому керівництву футболу, в результаті чого кримські клуби могли лише організувати місцевий турнір.

Так і з'явився чемпіонат Криму. У Севастополі був створений клуб "СК ЧФ", а в Сімферополі – "Скіф", які є колишніми ПФК "Севастополь" і "Таврією" відповідно.

За словами Павленка, який нині виступає за білоруський "Вітебськ", рівень кримської першості вкрай низький, а колишні партнери футболіста прагнуть знайти собі новий чемпіонат: "Хлопців, які грали в "Таврії", всіх знаю. Кілька колишніх партнерів зараз виступають за сімферопольський "Скіф": ті, хто грав за "Таврію" в чемпіонаті України, хто тренувався з першою командою, також хлопці з дубля".

"Наскільки мені відомо, вони вже самі хочуть скоріше виїхати, так як рівень чемпіонату ну дуже слабкий. Спочатку думали, що там у них все буде добре. А зараз - футбол майже зник. Мені теж свого часу пропонували отримати російський паспорт і грати в Криму. Але який сенс мені було його отримувати, якщо там тільки чемпіонат Криму?".

Варто відзначити, що перший матч чемпіонату Криму заплановано провести 22 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі