Едмар звернувся до Спортивного арбітражу через заборгованость у "Металісті"

Поділитися
Едмар звернувся до Спортивного арбітражу через заборгованость у "Металісті" Едмар подав позов на "Металіст" © ФК Металіст
Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) розглядає як мінімум дві справи про невиплату боргів з боку харківського "Металіста".

Харківському Металісту найближчим часом доведеться відповідати перед європейськими судовими інстанціями. Причина - борги по зарплаті перед близько двома десятками футболістів, які в останні роки захищали кольори харків'ян.

Вже не перший день тягнеться справа "Шелаєв vs "Металіст", де екс-півзахисник харків'ян вимагає повернути йому те, що він заробив. На початку травня Шелаєв і його представник Олег Печерный з цим питанням звернулися в Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS).

Як повідомляє football.ua з допомогою Лозанни намагається вирішити проблему не тільки Шелаєв. За словами Печерного, нещодавно туди вирушив позов ще одного гравця харків'ян - натуралізованого бразильця Едмара. Претензії і вимоги ті ж: борги по зарплаті та їх виплата в найближчим часом. Однак, як розповів Печерный, при певних обставинах обидва справи можуть відкликати з Швейцарії вже найближчим часом.

Нагадаємо, після розставання з "Металістом" - у 2014-му Олег Шелаєв через деякий час перейшов на адміністративну роботу в "Дніпрі". Питання про борги у Харкові почав активно просуватися Шелаєвим і Печерным навесні цього року. Едмар ж був одним із страйкарів, які взимку 2015-го відмовилися виступати за "Металіст" з причини фінансових заборгованостей та відмови керівництва йти на контакт.

Втім, напередодні з'явилася інформація, що в "Металісті" хочуть домовитися з протестувальниками, так як в протилежному випадку команда не пройде атестацію Федерації футболу України.

В рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Металіст" на виїзді програв донецькому "Олімпіку" 1:2. Після матчу головний тренер команди Ігор Рахаєв вибачився перед уболівальниками за безвольну і безхарактерную гру своїх підопічних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі