Джокович виграв третій Вімблдон у кар'єрі

Поділитися
Джокович виграв третій Вімблдон у кар'єрі Джокович в черговий раз став чемпіоном © australianopen.com
Лідер світового рейтингу АТР зумів виграти фінальний матч на трав'яних кортах Лондона.

Новак Джокович у фіналі Вімблдону обіграв швейцарця Роджера Федерера, який є другою ракеткою планети. Поєдинок тривав 2 години 55 хвилин і завершився на користь серба після чотирьох сетів: 7:6 (1), 6:7 (10), 6:4, 6:3.

В активі чемпіона - 4 брейки і 13 подач на виліт. Джокович лише одного разу допустив подвійну помилку, а ось Федерер зробив це тричі. Рахунок особистих зустрічей між Джоковичем і Федерером тепер зрівнявся - 20:20.

Варто відзначити, що в минулому сезоні у фіналі Вімблдону також зустрічалися Джокович і Федерер. Тоді аналогічно чемпіоном став Новак, обігравши Роджера в п'яти сетах.

Це вже третій титул для Джоковича на Вімблдоні, а також дев'ятий на турнірах "Великого шолома". У разі перемоги Федерер міг стати абсолютним рекордсменом Вімблдону, але в підсумку продовжує ділити перше місце за кількістю чемпіонських титулів (7) з Вільямом Реншоу і Пітом Сампрасом.

Читайте також: Новак Джокович став п'ятикратним переможцем Australian Open

Нагадаємо, що вчора відбувся жіночий фінал турніру, перемога в якому дісталася Серені Вільямс. Американка перемогла іспанку Гарбінье Мугурусу з рахунком 6:4, 6:4.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі