Двоє українських тенісистів спробують пробитися в основу Ролан Гаррос

Поділитися
Двоє українських тенісистів спробують пробитися в основу Ролан Гаррос Денис Молчанов спробує пробитися в основу Roland Garros © Теннисный портал Украины
В Парижі стартує кваліфікація другого в сезоні турніру Великого Шолома. Крім Сергія Стаховського та Олександра Долгополова Україна може отримати ще двох учасників в чоловічій сітці.

19 травня в Парижі на кортах "Ролан Гаррос" стартує відбірковий турнір чоловічих змагань на Відкритому чемпіонаті Франції.

Прямий допуск в основну сітку отримали двоє українських тенісистів - Сергій Стаховський та Олександр Долгополов. Ще двоє - Ілля Марченко та Денис Молчанов спробують пройти кваліфікацію.

У першому раунді 27-річний Марченко, посіяний під 21 номером, зіграє з ізраїльським тенісистом Аміром Вейнтраубом, а відсвяткував кілька днів тому 28-річчя Молчанов поміряється силами з іспанцем Пером Рибой. Для того, щоб вийти в основу Ролан Гаррос українцям необхідно перемогти в трьох матчах кваліфікаційного турніру.

Додамо, що жіноча кваліфікація стартує через декілька днів. Проте вже зараз відомо, що одна з представниць України не зможе взяти участь в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції. Катерина Козлова відмовилася від участі через травму. Таким чином, в Парижі точно зіграють Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Що стосується Стаховського і Долгополова, 19 травня вони зіграють в першому колі турніру в Ніцці.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі