Двоє гравців "Карпат" підсилять "Дніпро" Маркевича

Поділитися
Двоє гравців "Карпат" підсилять "Дніпро" Маркевича Олег Голодюк виступав за "Карпати" всю кар'єру
Олег Голодюк та Павло Ксьонз стануть черговими новобранцями команди Мирона Маркевича. За них у зворотному напрямку відправиться Валерій Федорчук, який раніше виступав у Львові.

Дніпропетровський "Дніпро" та львівські "Карпати" можуть провернути один з найгучніших трансферів зимового "вікна" переходів. З команди Ігора Йовичевича в Дніпропетровськ перейдуть двоє лідерів півзахисники Олег Голодюк та Павло Ксьонз.

Про те, що трансфер ось-ось відбудеться повідомив сайт fcdnipro.com, а також підтвердив на своїй конференції журналіст Віктор Вацко.

"Я вважаю, що Ксьонз і Голодюк повинні допомогти "Дніпру". Ксьонз - універсальний гравець. Може зіграти і в захисті, і в півзахисті. Восени після травми Матеуса у "Дніпра" були серйозні проблеми з закриттям позиції правого хава. Щодо Олега. Я не сумніваюся в його високому футбольному класі! Це топ-футболіст за українськими мірками. І єдине, що потрібно йому побажати - це відсутність травм. Його стиль гри чудово підходить того футболу, який сповідує Маркевич", - цитує Вацко MatchDay.

Додамо, що Голодюк виступає в "Карпатах" з самого початку своєї професійної кар'єри, зігравши за львівський клуб 155 матчів і забивши в них 13 голів, а також зробивши 9 гольових передач. Що стосується Ксьонза, то його кар'єрі - набагато різноманітніше. Павло є вихованцем "Динамо", однак в основі киян так і не заграв. Зате помандрував по всій України, виступаючи за "Олександрію", "Говерлу", "Металіст", ФК "Харків" та "Іллічівець".

Читайте також: У "Дніпрі" спростували інтерес до Девіча: напад в команді укомплектовано

16 січня стало відомо, що Карпати розпрощалися з ще одним лідером - покинув розташування клубу лівий вінгер команди Михайло Кополовець. Поки невідомо, де продовжить кар'єру півзахисник.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі