Два українських арбітри потрапили до списку резервістів на Євро-2012

Поділитися
© hotsport.ua
Олександр Войтюк із Запоріжжя потрапив до резервного списку лайнсменів, одесит Віктор Швецов візьме участь у Євро-2012 в якості четвертого арбітра.

УЄФА склав так званий резервний список асистентів арбітрів, до якого увійшли чотири судді. Серед них - український лайнсмен, арбітр ФІФА Олександр Войтюк із Запоріжжя. Зазвичай цей суддя допомагає на лінії одеситу Віктору Швецову, який потрапив до списку рефері Євро-2012 в якості четвертого арбітра, повідомив інформаційний центр «Україна-2012».

УЄФА визначився і з повним складом суддівських бригад, які будуть працювати на матчах фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Для кожної команди арбітрів призначено третього додаткового помічника з тієї ж країни. У разі необхідності він буде готовий замінити будь-кого зі своїх колег.

На першості континенту-2012 буде продовжено експеримент з двома додатковими помічниками арбітра, які будуть розташовуватися за воротами команд. До їх числа увійшли такі відомі в Європі рефері як італійці Паоло Тальявенто і Джанлука Роккі, англійці Мартін Аткінсон і Марк Клатенбург, німець Флоріан Майєр, іспанець Давид Фернандес Борбалан.

З 30 квітня по 3 травня у Варшаві пройде підготовчий семінар для рефері Євро-2012. Його відвідають 80 суддів. У рамках семінару всі судді пройдуть тест ФІФА з фізпідготовки, після чого будуть остаточно складені бригади з п'яти рефері для роботи на турнірі.

З повним списком суддів, які будуть працювати на Євро-2012, можна ознайомитися на офіційному сайті УЄФА. !zn

Читайте також:

УЄФА: Українські арбітри на Євро-2012 на поле не вийдуть

За незаконне використання символіки Євро-2012 будуть саджати на 6 років

Стихійну торгівлю прикриють на період Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі