Два українці виступлять у Літній лізі НБА

Поділитися
Два українці виступлять у Літній лізі НБА Лень зіграє у Літній лізі © twitter.com
Олексій Лень і В'ячеслав Кравцов вийдуть на майданчик в Лас-Вегасі вже в цьому місяці.

Раніше порталу Sportando стало відомо, що в США прилетів український форвард Олексій Печеров, щоб знайти собі нову команду і за допомогою тренувань і Літньої ліги заробити контракт в найсильнішому чемпіонаті планети.

Печеров, який виступав в НБА з 2007 по 2010 роки, намагався зарекомендувати себе в "Денвері", але в результаті не потрапив в літню заявку команди і нове місце роботи знайти собі поки що не зумів.

При цьому вже точно відомо, що у Літній лізі виступить центровий "Фінікса" Олексій Лень, завданням якого буде прогрес в атакуючих діях. Українець офіційно потрапив в список команди на турнір.

Крім того, 24 червня про можливість виступити у Літній лізі і зарекомендувати себе у складі "Мілуокі" повідомив ще один український центровий В'ячеслав Кравцов. Баскетболіст раніше виступав за "Детройт" і "Фінікс". Останній сезон Кравцов провів у Китаї, а з лютого перебував без команди і ігрової практики.

Літня ліга НБА пройде в Лас-Вегасі з 10-го по 20-е липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі