Дуглас Коста з "Шахтаря" знову викликали у збірну Бразилії

Поділитися
Дуглас Коста з "Шахтаря" знову викликали у збірну Бразилії Дуглас Коста отримав виклик у Бразилію
Головний тренер збірної Бразилії Дунга вважає, що атакуючий півзахисник "Шахтаря" гідний носити футболку його команди. "Гірник" може зіграти у двох товариських матчах.

Півзахисник "Шахтаря" Дуглас Коста отримав черговий виклик у збірну Бразилії, і тепер в кінці березня буде готуватися з командою Дунги до товариських матчів зі збірними Франції та Чилі.

Гра з Францією пройде 26 березня в Парижі, проти Чилі бразильці зіграють 29 березня в Лондоні. Цей варіант збірної є останнім перед запланованим на червень Копа Америка.

Додамо, що Дуглас Коста, а також його партнер по "Шахтарю" Луїс Адріану вже викликалися в "селесао", зігравши два матчі - з Туреччиною і Австрією. Однак, судячи з усього, враження від вдалою, а головне забивний гри Адріану у тренерського штабу бразильців вже зникли, тому Дунга поки розраховує лише на Косту.

У списку Дунги - п'ятеро футболістів з чемпіонату Бразилії, один представник першості Китаю, решта - з європейських команд.

11 березня у команди Мірчі Луческу запланована зустріч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти німецької "Баварії". Матч відбудеться в Мюнхені. Нагадаємо, що у першій грі, що відбулася у Львові була зафіксована нічия 0:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі