Дроздов і Пустозвонов перейшли в столичне "Динамо"

Поділитися
Дроздов і Пустозвонов перейшли в столичне "Динамо" Дроздов ставав чемпіоном України з "Будівельником"
Досвідчені українські баскетболісти продовжать кар'єру в новоствореному клубі.

БК "Динамо" серйозно підсилився напередодні старту чемпіонату України з баскетболу. Склад київського клубу поповнило відразу кілька відомих гравців.

Новачками "Динамо" стали Артур Дроздов, Максим Пустозвонов, Артем Сліпенчук і Євген Шумейко. Перші троє добре відомі українським любителям баскетболу, а Шумейко є кандидатом до молодіжної збірної України.

Самим досвідченим в цій компанії є Артур Дроздов. За свою кар'єру ветеран збірної України встиг пограти у складі БК "Київ", БК "Донецьк", "Азовмашу" і "Будівельнику", а за кордоном виступав у французькому "По-Ортез", російському "Автодорі" та італійській "Кремоні". В останні півроку Дроздов залишався без клубу, після того як був розірваний його контракт з "По-Ортез". Зараз 34-річний баскетболіст вже готується до сезону в складі "Динамо".

Останнім клубом Пустозвонова був "Будівельник", а Сліпенчук минулий сезон провів у БК "Одеса". Перед цим обидва баскетболіста були одноклубниками по маріупольському "Азовмашу". У вересні Пустозвонов, нагадаємо, грав у складі збірної України на Євробаскеті.

Новий чемпіонат України з баскетболу, який пройде під егідою ФБУ, стартує 10 жовтня. "Динамо" дебютує в ньому 17 жовтня домашнім матчем проти луцької команди "Волиньбаскет".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі