Довіра молодим гравцям "Динамо" стане прикладом для всіх команд - експерт

Відео
Поділитися
Довіра молодим гравцям "Динамо" стане прикладом для всіх команд - експерт Сергій Рибалка став прикладом правильного ставлення молодого футболіста до свого майбутнього © football.ua
Вдалі дії 23-річного півзахисника Сергія Рибалки у складі лідера українського футболу доводять позицію, що часто своє краще за чуже.

Хавбек київського "Динамо" Сергій Рибалка протягом сезону вийшов на новий рівень свого виконання і завоював місце в основному складі. Без чіпкого і мислячого футболіста складно уявити гру динамівців, та виїзний поєдинок проти "Евертона", який Рибалка пропускав через дискваліфікацію, став хорошим підтвердженням того.

Колишній півзахисник збірної України, а нині телевізійний експерт Максим Калиниченко вважає, що приклад довіри молодим футболістам може стати гарною підмогою для інших команд, які будуть старанніше ставитися до формування складу.

"Якщо молоді хлопці краще іноземних футболістів, то чому б їм і не давати грати? Це гарна підмога для всього українського футболу", - каже Калиниченко.

Сам же Рибалка в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" розповів про те, як пережив ігнорування з боку тренерського штабу "Динамо", коли і Юрій Сьомін, і Олег Блохін воліли на його позиції іноземців - бразильця Карлоса Корреа, нігерійця Лукмана Аруну. Проте з приходом Сергія Реброва він Рибалка отримав свій шанс і тепер із задоволенням віддається тренувального процесу та ігор.

Читайте також: "Динамо" - "Евертон" 5:2 - відео голів

"У нас хороша конкуренція, всі борються за місце в складі. Немає такого, що якщо ти іноземець, то будеш грати тільки тому, що тебе купили за великі гроші. Всі розуміють, що так, як ти будеш тренуватися, залежить чи ти будеш грати. Тому всі працюють на тренуваннях в рази напруженішою і старанніше", - розповів про конкуренцію в "Динамо" Рибалка.

"Мені подобається бути більше з м'ячем, а не вибивати його куди попало. Хочеться постійно контролювати гру, щоб команда була з м'ячем. Зараз на це і робиться акцент. Навіть коли ми втрачаємо м'яч, починаємо відразу ж пресингувати, щоб суперник вибив його, а ми знову контролювали гру. Я отримую задоволення, віддаючи передачі", - сказав Рибалка.

Читайте також: Ребров розповів про конкуренцію на місце нападника в "Динамо"

Додамо, що в нинішньому сезоні на рахунку Риболовлі 28 матчів в динамівській футболці. Напередодні стало відомо, що він отримав шанс дебютувати в збірної України: після того, як травму отримав Сергій Сидорчук Михайло Фоменко запросив у команду потенційного дебютанта.

Читайте також: "Металісту" слід йти шляхом "Динамо" і будувати гру навколо українців - експерт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі