Довгоочікуваний гол Зозулі не допоміг "Дніпру" здолати "Мельбурн" в контрольному матчі

Поділитися
Довгоочікуваний гол Зозулі не допоміг "Дніпру" здолати "Мельбурн" в контрольному матчі Роман Зозуля зумів забити гол у контрольному матчі © moskva.com
На підготовчих зборах в Арабських Еміратах підопічні Мирона Маркевича провели перший спаринг, зігравши з представником далекій Австралії.

Дніпропетровський "Дніпро" зіграв внічию 1:1 з представником чемпіонату Австралії "Мельбурн Сіті" у першому спарингу зимового підготовчого збору в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Єдиний гол у складі дніпрян на 31-й хвилині забив нападник Роман Зозуля, який у першій частині сезону-2014/15 жодного разу (!) не засмучував воротарів суперників, хоча і мав постійне місце в складі. Зозуля вразив ціль у властивій собі манері - головою після навісу. Примітно, що атаку розпочав новачок "синьо-біло-блакитних" бразилець Эжидиу.

Незабаром після взяття воріт українці мали кілька шансів збільшити перевагу. Однак спочатку Валерій Лучкевич влучив у штангу, а потім Зозуля з вигідної позиції пробив у голкіпера австралійців.

Другий же тайм пройшов без небезпечних моментів у "Дніпра", зате "Мельбурн" своїм шансом скористався сповна, коли за 13 хвилин до фінального свистка зрівняв рахунок.

Додамо, що "Дніпро" вже третій рік поспіль розпочинає зимові збори з нічийного результату в спарингу. Наступний матч підопічні Мирона Маркевича проведуть з узбекистанським "Локомотивом" 19 січня.

Читайте також: "Олімпік" може посилитися футболістом, який не підійшов "Динамо" і "Дніпру"

15 січня стало відомо, що фланговий футболіст дніпрян Валерій Лучкевич був визнаний кращим гравцем-юніором України. 18-річний гравець виграв конкурс "Золотий талант України" у віковій категорії U-19 (вік футболістів до 19 років).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі