Донецькому "Металургу" вдалося утримати бразильського бомбардира Мораеса

Поділитися
Донецькому "Металургу" вдалося утримати бразильського бомбардира Мораеса Жуніор Мораэс в минулому сезоні був лідером "Металурга" © football.ua
Бразильський нападник, яким ще влітку цікавилося київське "Динамо", залишається гравцем донецької команди. Більш того, швидше за все футболіст продовжить свій контракт.

Головний тренер донецького "Металурга" Володимир П'ятенко повідомив, що керівництву клубу вдалося зберегти в лавах команди лідера атаки, бразильського футболіста Жуніора Мораеса, який мав кілька пропозицій від інших клубів.

П'ятенко розповів, що бразилець їде з "Металургом" на збори і надалі ще жодного разу допоможе команді здобути перемогу в матчах українського чемпіонату.

"Мораес їде з нами на збори, буде тренуватися, грати і приносити нашій команді користь. Він не проти продовжити контракт, але це життя, і поки важко давати точні прогнози", - зазначив П'ятенко коментарі в ефірі телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що влітку чутки відправляли Мораеса в тому числі і в "Динамо", проте у результаті динамівці не погодилися з трансферною вартістю гравця і зупинили свій вибір на польському нападника Лукаша Теодорчика.

У нинішньому сезоні бразилець майже не грав через травми, однак після свого повернення Мораес встиг забити 2 голи в чотирьох матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі