Донецький "Металург" у листі до ФФУ оголосив себе банкрутом

Поділитися
Донецький "Металург" у листі до ФФУ оголосив себе банкрутом Тарута поставив підпис під листом ФФУ © ZN.UA
Донеччани пояснили причини, через які знялися з чемпіонату.

У листі, адресованому першому віце-президенту ФФУ Олександру Бандурку та виконавчому директору федерації Володимиру Генінсону, керівники донецького "Металурга" пояснили причини, через які відмовилися брати участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги 2015-2016. Копію листа продемонстрував в ефірі телеканал "Футбол 1".

У посланні, яке підписали засновники "Металурга" Сергій Тарута і Олег Мкртчан, написано наступне: "У зв'язку з проведенням військових дій на території, де дислокується футбольний клуб, а також важким матеріальним становищем і складною економічною ситуацією футбольний клуб "Металург" Донецьк не може взяти участь у чемпіонаті України 2015-2016 і оголошує себе банкрутом".

Нагадаємо, 10 липня генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов озвучив інформацію про те, що "Металург" відмовляється грати в УПЛ. Раніше "Металург" і "Сталь" збиралися виступити в чемпіонаті об'єднаною командою, однак президент дніпродзержинського клубу Максим Завгородній підкреслив, що донецькому і дніпродзержинському клубам не вдалося провести процес злиття, а тому "Сталь" подала власну заявку на участь у Прем'єр-лізі.

Читайте також: Гравці донецького "Металурга" не захотіли підписувати угоди з клубом на нових умовах - ЗМІ

Хто замінить "Металург" в УПЛ - стане відомо на Загальних зборах клубів Прем'єр-ліги, яке відбудеться 14 липня перед матчем за Суперкубок України. На даний момент розглядаються дві кандидатури: "Сталь" і маріупольський "Іллічівець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі