"Донбас" зазнав найбільшої поразки в сезоні

Відео
Поділитися
"Донбас" зазнав найбільшої поразки в сезоні © dinamoriga.eu
Ризьке "Динамо" скоротило відставання у серії плей-офф 1/4 фіналу конференції Захід, закинувши у ворота української команди сім шайб. Тепер перевага донецької команди не виглядає такою вже непорушною.

Донецький "Донбас" поступився 3:7 ризькому "Динамо" у третьому матчі першого раунду плей-офф Кубка Гагаріна, зазнавши найбільшої поразки в сезоні.

Донеччани тричі по ходу матчу вели у рахунку, проте щоразу рижанам вдавалося наздогнати опонента. А в третьому періоді вони закинули три сухі шайби у ворота Майкла Лейтона, чим повністю здивували гостей - 7:3.

Таким чином, рахунок у серії скоротився до 2-1 на користь "Донбасу". Четвертий матч серії відбудеться 11 березня і напевно стане вирішальним у протистоянні. У разі перемоги рижани могли б отримати серйозну порцію впевненості у своїх силах і поборолися б за успішний результат на виїзді.

Поразку "Донбасу" було багато в чому обумовлено не тільки відмінною грою рижан - перша трійка української команди Лайне - Віртанен - Кіїскінен, чудово проявила себе у двох донецьких матчах, у Ризі відійшла на задній план. Добре, що ініціативу підхопила від них ланка Руслана Федотенка - саме український нападник і його партнери Максим Якуценя і Євген Дадонов стали авторами двох перших взяттів воріт суперника. Але далі динамівці включили максимальні швидкості і повністю нейтралізували всі сильні сторони гостей.

Після матчу головний тренер "Донбасу" Андрій Назаров не став посипати голову попелом і попросив не звертати увагу на підсумковий рахунок.

"Це плей-офф. Ти можеш програти 1:10 або 0:1. Це не принципово. Рахунок у серії 2:1 на нашу користь. Програна гра", - резюмував російський фахівець.

Зазначимо, що в інших протистояннях 1/4 фіналу плей-офф західної конференції зафіксовано такі результати: "Локомотив" - "Динамо" - 2:1 (рахунок у серії: 1-2), ЦСКА - СКА - 1:2 (рахунок у серії: 0-3), "Медвешчак" - "Лев" - 2:5 (рахунок у серії: 0-3). !zn

Читайте також:

"Донбас" здобув перемогу в заключному матчі регулярки, встановивши рекорд КХЛ (відео)

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

Збірна України з хокею вперше перемогла під керівництвом Андрія Назарова

Український хокеїст у топ-40 рейтингу кращих європейських юніорів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі