"Донбас" обіграв "Динамо" на нейтральному майданчику і вийшов до 1/4 фіналу Кубка Гагаріна

Поділитися
"Донбас" обіграв "Динамо" на нейтральному майданчику і вийшов до 1/4 фіналу Кубка Гагаріна © hcdonbass.com
Незважаючи на те, що вирішальний поєдинок проходив не у Донецьку, українській команді вдалося вперше в історії пройти до другого раунду плей-офф Кубка Гагаріна.

Донецький "Донбас" у сьомому матчі серії до чотирьох перемог обіграв ризьке "Динамо" 3:1 і вийшов до 1/4 фіналу плей-офф Кубка Гагаріна Континентальної хокейної ліги.

Нагадаємо, що матч було перенесено з Донецька за рішенням КХЛ, проте у Братиславі донеччани зуміли нав'язати свою гру супернику і перемогли.

В 1/4 фіналу плей-офф українці зіграють з чеським "Левом": пражани будуть мати перевагу свого майданчика, бо в регулярці фінішували вище за "Донбас". Однак цей факт, як виявилося, не має особливого значення: КХЛ вже прийняла рішення, що у Донецьку український клуб грати не буде. Поки вирішується, яке саме місто стане для підопічних Андрія Назарова рідним на час півфіналу Західної конференції.

Домашні зустрічі з "Левом" у донеччан заплановано на 23, 24 і, якщо буде потрібно, 28 березня.

Зазначимо, що у вирішальному матчі з рижанами двічі відзначилася ланка Руслана Федотенка, де зіграв Євген Дадонов, що закинув дві шайби. Ще раз засмутити суперника вдалося найкращому бомбардиру команди фіну Теєму Лайне.

Донбас (Донецьк, Україна) - Динамо (Рига, Латвія) - 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)

Голи: 4:00 Дадонов (Федотенко, Якуценя - більш.) - 1:0, 6:17 Лайне (Вілсон) - 2:0, 16:31 Мейя (Бічевскіс) - 2:1, 46:25 Дадонов (Федотенко, Якуценя) - 3:1.

Донбас: Лацо; Коларж - Піганович, Лайне - Віртанен - Кіїскінен; Подградскі - Вілсон, Дадонов - Федотенко - Якуценя; Бартуліс - Разін, Кагарлицький - Робітайл - Кашпар; Торяник - Варламов - Захаров; Сільницький.

Динамо Рига: Седлачек; Озоліньш - Е. Редліхс, Дарзіньш - Щехура - Букартс; Пуяц - Робінсон, Хосса - Джеріньш - Ніживій; К. Редліхс - Сотнієкс, Ципуліс - Бічевскіс - Мейя; Сарканіс - Бегов - Хашчак; Порейс.

Кидки: 24 - 25

Штраф: 12 - 12.

Зазначимо, що Лайне зараз перебуває на третьому місці у списку найкращих бомбардирів з 9 очками (6+3) в 7 матчах. А захисник Клей Вілсон лідирує у рейтингу бомбардирів-захисників - 6 (1+5) очок.

Нагадаємо, що перший матч чвертьфіналу плей-офф "Донбас" зіграє 20 березня на "Тіпспорт Арені" у Празі. Поєдинок розпочнеться о 20:00. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі