"Донбас" дозволив ризькому "Динамо" скоротити рахунок у серії плей-офф

Поділитися
"Донбас" дозволив ризькому "Динамо" скоротити рахунок у серії плей-офф © hcdonbass.com
Рижани обіграли українського представника у КХЛ у Донецьку. Тепер латвійці можуть зрівняти рахунок в 1/8 фіналу плей-офф - на команду чекає матч у Ризі, де підтримка місцевої команди завжди на висоті.

"Донбас" поступився ризьккому "Динамо" 1:2 у Донецьку у п'ятому матчі серії 1/8 фіналу плей-офф Кубка Гагаріна.

Таким чином, ведучи у раунді 3-1, донеччани не зуміли потішити своїх уболівальників і на домашньому льоду оформити вихід до півфіналу Західної конференції Континентальної хокейної ліги.

Слова одного з найдосвідченіших гравців донецької команди українця Сергія Варламова отримали підтвердження: перед грою він говорив, що шанси команд залишаються 50 на 50. 35-річний нападник стверджував, що для позитивного результату його партнерам треба зіграти так, як вони це зробили у другому матчі у Ризі, коли перемогли 4:1.

Але ж ні: рижани проявили свій горезвісний характер, який гартувався ще в матчах чемпіонату СРСР у 70-80-ті роки. Наприкінці першого періоду Гінтс Мейя відкрив рахунок, а через 10 хвилин Лаурис Дарзіньш подвоїв перевагу. Все, на що вистачило "Донбасу", була одна шайба у кінцівці другої 20-хвилинки.

Плей-офф. 1/8 фіналу

П'ятий матч

"Донбас" (Донецьк) - "Динамо" (Рига) - 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Голи: Мейя - 4 (бол., Дарзіньш), 17:01 - 0:1. Дарзіньш - 3 (Озоліньш, Щехура), 27:11 - 0:2. Кіїскінен - 2 (біл., Віртанен, Лайне), 38:45 - 1:2.

Воротарі: Лацо (58:52) - Седлачек.

Штраф: 2 - 4.

Кидки: 36 (13+12+11) - 21 (11+6+4).

Судді: Ренн, Сергєєв.

13 березня. Донецьк. "Арена Дружба".

Рахунок у серії: 3-2.

Таким чином, серія переїжджає до Риги, де команди 15 березня зіграють один поєдинок. Якщо господарі льоду знову переможуть, то тоді у суперників попереду ще одна зустріч у Донецьку.

Відзначимо також, що в іншому протистоянні конференції Захід чинний володар трофею московське "Динамо" вийшов уперед у серії з ярославським "Локомотивом". А на Сході вже визначено першого півфіналіста - казахстанський "Барис" не залишив шансів уральському "Автомобілісту". !zn

Читайте також:

"Донбас" зазнав найбільшої поразки в сезоні

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі