Долгополов вийшов до чвертьфіналу великого турніру в Індіан-Уеллсі

Поділитися
Долгополов вийшов до чвертьфіналу великого турніру в Індіан-Уеллсі © tennis.com
Український тенісист здобув чергову перемогу на змаганнях у США, де йому вже вдалося виграти у першої ракетки світу. Тепер Долго необхідно змагатися з ще одним топовим гравцем світового рейтингу.

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов до чвертьфіналу турніру серії "Мастерс" в американському Індіан-Уеллсі. В 1/8 фіналу він обіграв італійця Фабіо Фоньїні 6:2, 6:4.

У наступному раунді змагань з призовим фондом понад 6 мільйонів доларів 25-річний киянин зустрінеться з канадцем Мілошем Раонічем, який має тут 10-й номер посіву.

Після чудової перемоги над першою ракеткою світу іспанцем Рафаелем Надалем українцю необхідно було повернутися з небес на землю і провести ще один нелегкий поєдинок. Нехай клас італійця був істотно нижчим за Надаля, для Долгополова цей матч став справжнім випробуванням. В першу чергу, у плані психології, адже дійсно талановитий тенісист вже давно потрапив у смугу невдач через відсутність психологічної стійкості і повної самовіддачі на корті.

Однак схоже, що проблеми даного характеру вже позаду. Нинішній сезон почався для Долгополова вельми вдало, і за певних обставин продовжиться у тому ж ключі. Як би не завершився турнір в Індіан-Уеллсі, Довго вже гарантував собі повернення до топ-30 світового рейтингу, а в разі перемоги над Раонічем, киянин може замахнутися на більш високі позиції.

Відзначимо, що раніше Долгополов і Раоніч ніколи не зустрічалися у матчах турнірів АТР. Однак очевидно, що 23-річний уродженець Чорногорії обдарований великим потенціалом. Втім за Долгополова може зіграти у першу чергу його досвід. Букмекери поки віддають перевагу Долгополову. Матч відбудеться пізно ввечері 13 березня. !zn

Читайте також:

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Сергій Стаховський приніс перемогу України у матчі Кубка Девіса

Тенісист Сергій Бубка повернувся у великий спорт після серйозної травми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі