Долгополов пропустить "Ролан Гаррос"

Поділитися
Долгополов пропустить "Ролан Гаррос" Долгополов не зіграє в Парижі через надрив м'яза © btu.org.ua
Українець знявся з Відкритого чемпіонату Франції за кілька днів до його старту.

Тенісист Олександр Долгополов, який є першою ракеткою України, був викреслений зі списку учасників Ролан Гаррос. Причиною відмови українця став надрив м'яза, який гравець отримав ще під час виступу на турнірі категорії "Мастерс" у Римі. Вчора, 20 травня, українець планував провести тренування, але зробити цього не зміг, після чого повідомив організаторам про своє рішення.

Варто відзначити, що за результатами жеребкування суперником Долгополова був іспанець Фернандо Вердаско, який тепер зустрінеться з американцем Стівом Джонсоном. При цьому місце українця в основній сітці офіційно зайняв італієць Томас Фаббіано.

Таким чином, у чоловічій частині Ролан Гаррос представляти Україну в основній сітці буде тільки Ілля Марченко. Третя ракетка України Сергій Стаховський подолати кваліфікацію турніру не зумів.

Читайте також: Українські тенісисти отримали суперників по основній сітці Ролан Гаррос

Нагадаємо, у жіночій частині турніру, який пройде з 22 травня по 5 червня, виступлять українки Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Катерина Бондаренко і Марина Заневська.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі