Долгополов обіграв Стаховського в українському дербі у Ніцці

Поділитися
Долгополов обіграв Стаховського в українському дербі у Ніцці Олександр Долгополов вийшов у друге коло турніру в Ніцці © mydesert.com
Жеребкування великого турніру у французькій Ніцці звела вже в першому колі двох кращих тенісистів України.

Український тенісист Олександр Долгополов обіграв у трехсетовом матчі на турнірі в Ніцці земляка Сергія Стаховського: поєдинок відбувся у рамках першого кола і завершився з рахунком 3:6, 7:5, 6:2.

У другому раунді змагань Долгополов зустрінеться з латвійцем Ернестом Гулбісом. Матч відбудеться 20 травня не раніше 16:00.

Нагадаємо, що саме Стаховський на початку весни захопив звання першої ракетки України після того, як Долгополов не зумів захистити окуляри, взяті на хардових турнірах в Північній і Південній Америці в 2014 році. Стаховський ж вдало виступив на змаганнях у Марселі та Роттердамі, вийшовши в півфінал і зумів підняти до топ-50 світового рейтингу.

Однак, судячи з усього, зараз ситуація трохи подправится. Долгополов при вдалих розкладах зможе піднятися до 62-63 місця, а Стаховський швидше за все опуститься на 54-у сходинку. У будь-якому випадку, ключовим у цій боротьбі буде Відкритий чемпіонат Франції.

Саме до нього вже почав підготовку Стаховський: 29-річний тенісист повідомив про своє прибуття в Париж, де і відбудеться другий у сезоні турнір серії Великого Шолома. Нагадаємо, що Стаховський і Долгополов там стартують в основній сітці, а ще двоє українців будуть пробиватися на Ролан Гаррос через кваліфікацію. До речі, Ілля Марченко та Денис Молчанов пройшли перший раунд відбору і у другому колі зійдуться в очному протистоянні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі