До Євро-2012 вісім збірних виявили бажання тренуватися в Україні

Поділитися
© okversilia.net
Заявки на попереднє бронювання українських базових тренувальних центрів на час Євро-2012 подали вже вісім збірних.

Бажання жити і тренуватися в Україні виявили команди Іспанії, Англії, Німеччини, Швеції, Італії, Греції, Франції, Португалії.

За словами директора турніру Маркіяна Лубківського, організатори чемпіонату очікують, що після оголошення результатів жеребкування фінальної частини Євро-2012, яка 2 грудня пройде в Києві, українські тренувальні центри буде заброньовано не менше, ніж вісьмома командами.

«Незважаючи на те, що на багатьох об'єктах ще тривають будівельні роботи, представники європейських збірних відзначають, що в Україні дуже висока якість футбольних газонів. Окрім того, всі тренувальні центри, запропоновані Україною, - це цілісні футбольні комплекси, де є все, що необхідно для гравців», - зазначив він.

Як відзначили у МОК, сьогодні команди можуть тільки попередньо забронювати один із запропонованих центрів, а також вказати ще дві тренувальні бази, як альтернативний вибір. Тому всі збірні бронюють собі опції і в Польщі, і в Україні. Станом на сьогодні, в українських приймаючих містах заброньовано майже всі тренувальні комплекси.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі