Дніпропетровськ побачить єврокубки, Полтаві потрібен час

Поділитися
Дніпропетровськ побачить єврокубки, Полтаві потрібен час Стадіон "Ворскли" поки під питанням © stadiums.at.ua
"Дніпро" і "Ворскла" повинні виконати вимоги УЄФА, однак у полтавчан майже не залишається часу.

Єврокубки повернуться в Дніпропетровськ і, можливо, в Полтаву. На даний момент "Дніпру", і "Ворсклі" потрібно вирішити певні проблеми.

Проте дніпропетровці стартують на турнірі відразу з групового етапу, а тому часу у них ще достатньо. Тоді як "Ворскла" розпочне свій шлях у кваліфікації вже 30 липня. "В обох містах є технічні питання. Але "Ворсклі" складніше, у них менше часу. У "Дніпра" є все для того, щоб виконати необхідні вимоги щодо безпеки", - зазначив в інтерв'ю каналу "Футбол 1" президент ФФУ Андрій Павелко.

Головна вимога УЄФА щодо Дніпропетровська - установка металошукачів навколо "Дніпро-Арени". Ця вимога, а також інші дрібні зауваження і побажання європейського футбольного союзу проблем не складуть, запевнили телеканал "Футбол 1" в дніпропетровському клубі. Керівництво "Дніпра" вже відправило в УЄФА лист з проектом робіт і чекає схвалення.

Що стосується "Ворскли", то, нагадаємо, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс говорив, що головна проблема Полтави - відсутність аеропорту поблизу (Харків посольствами багатьох країн для відвідування не рекомендований).

Раніше стало відомо, що луганська "Зоря", яка стартує в ЛЕ з третього кваліфікаційного раунду, свої матчі Ліги Європи буде проводити на стадіоні "Динамо" в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі