"Дніпро" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 10 травня

Поділитися
"Дніпро" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 10 травня У першому колі "Зоря" виграла у "Дніпра" 2:1 © moskva.com
Протистоянням в Неаполі для "Дніпра" тільки почалися нелегкі часи: протягом двох тижнів команді Маркевича належить зіграти чотири найважливіших поєдинку.

Через три дні після того, як в історичному матчі 1/2 фіналу Ліги Європи проти Наполі Дніпро зіграв внічию 1:1, команді Мирона Маркевича належить провести нелегке протистояння в Прем'єр-лізі.

В рамках 23-го туру дніпряни прийматимуть луганську "Зорю", яка в останні сезони стала для них дійсно незручним суперником. Востаннє дніпропетровцям вдавалося 24 березня 2012 року - в сезоні-2011/12. Тоді дніпряни перемогли 3:1, а адже ще в першому колі програли 0:2 на виїзді. Та й взагалі в п'яти останніх чемпіонатах команда з Дніпропетровська лише двічі святкувала успіх.

У першому колі, нагадаємо, команда Юрія Вернидуба здолала дніпрян 2:1. Здавалося, що то поразка віддалило їх від хоча б другого місця, але перед зустріччю саме "Дніпро", а не "Шахтар" знаходиться на другому місці. Втім, це не повинно розслабляти команду Маркевича, і зараз перемога над Луганськом потрібна їй як ніколи раніше.

Дніпро - Зоря

10 травня, неділя, 19:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена"

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія football.ua)

Дніпро: Лаштувка, Ксьонз, Гуйє, Переймів, Влад, Канкава, Шахов, Безус, Матеус, Бруну Гама, Селезньов.

Зоря: Шевченко, Опанасенко, Вернидуб, Білий, Каменюка, Чайковський, Малишев, Караваєв, Малиновський, Тотовицький, Будковський.

Травмовані: Зозуля, Мазух, Мандзюк, Кравченко, Чигринський - Худжамов.

Дискваліфіковані: немає.

Суддя: Анатолій Абдула (Харків).

Напружене протистояння в Неаполі, а також перспектива матчу в Києві 14 травня напевно змусить Мирона Маркевича провести ротацію. А заодно - перевірити найближчий резерв, благо після травми остаточно відновився Матеус, якому треба через ігри набирати форму.

"Зоря" вже практично забезпечила собі фініш на четвертому місці, проте вдала серія "Ворскли" змушує команду Вернидуба тримати себе в тонусі.

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 22-го туру, відео голів, таблиця, бомбардири

Після матчу 1/2 фіналу Ліги Європи проти місцевого "Наполі" четверо футболістів Дніпра потрапили в символічну збірну, яку складають експерти УЄФА щодо результату матчів тижня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі