"Дніпро" закрив євросезон перемогою над "Русенборгом"

Поділитися
"Дніпро" закрив євросезон перемогою над "Русенборгом" Матеус зробив дубль © uefa.com
Дніпропетровці зуміли завершити виступ у Лізі Європи на мажорній ноті.

В рамках шостого туру групового етапу Ліги Європи "Дніпро" вдома приймав "Русенборг". Обидві команди вже не мали шансів на продовження боротьби в турнірі і лише вирішували долю третього місця в групі. "Дніпро" без кількох гравців основи здобув впевнену перемогу, поставивши гарну крапку в невдалому євросезоні.

Дніпропетровці вже на 11-й хвилині могли опинитися в ролі наздоганяючих, після того як Гуйє заробив для суперників пенальті. Але Бойко виручив - голкіпер відбив удар Хелланна з "точки", перевівши м'яч у поперечину. А в середині тайму господарі вийшли вперед. Матеус отримав пас від Гами, фінтом обіграв захисника і пробив у нижній кут.

У другому таймі "Дніпро", як і в першому, більше володів м'ячем і контролював хід зустрічі. Перевага вилилася ще в два голи. Спершу Матеус після двох поспіль невикористаних моментів оформив дубль, а потім відзначився Шахов. Хансен парирував його удар, але м'яч перелетів через воротаря і опустився за лінію воріт.

"Дніпро" - "Русенборг" - 3:0

Голи: Матеус (35), Матеус (60), Шахов (79)

"Дніпро": Бойко, Федецький, Чигринський, Папа Гуйє, Лео Матос, Чеберячко, Шахов (Безус, 80), Едмар, Руїс (Томечак, 85), Гама (Лучкевич, 77), Матеус.

"Русенборг": Андре Хансен, Дорсін (Сетер, 84), Свенссон, Йенсен, Шельвик, Сельнес, Мідтше, Вільяльмссон, Седерлунн, де Ланлай (Конрадсен, 68), Хелланн (Міккельсен, 69).

Попередження: Гуйє (11), Шахов (37), Едмар (63) - Де Ланлай (15), Шельвик (52), Йенсен (70)

На 12-й хвилині Хелланн не реалізував пенальті (воротар).

Таким чином, дніпропетровці набрали 7 очок у шести матчах і зайняли у своїй групі третє місце, пропустивши вперед "Лаціо" і "Сент-Етьєн".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі