"Дніпро" встановив рекорд Ліги Європи за кількістю "сухих" домашніх перемог

Поділитися
"Дніпро" встановив рекорд Ліги Європи за кількістю "сухих" домашніх перемог Воротар Денис Бойко - один із творців успіху "Дніпра" © football.ua
Дніпропетровці протягом п'яти домашніх поєдинків не пропустили у свої ворота жодного гола.

Обігравши "Наполі" 1:0 в Києві на НСК "Олімпійський" 14 травня в матчі 1/2 фіналу Ліги Європи, "Дніпро" встановив рекорд сезону за кількістю домашніх перемог без пропущених голів.

Таких результатів у підопічних Мирона Маркевича в основному раунді Ліги Європи - п'ять. У груповому турнірі "Дніпро" виграв у заключному домашньому поєдинку у "Сент-Етьєна" 1:0, потім чотири рази перемагав в плей-офф: у 1/16 фіналу "Олімпіакос" 2:0, в 1/8 - "Аякс" 1:0, а у чвертьфіналі "синьо-біло-блакитні" впоралися з "Брюгге" - 1:0.

На одну суху перемогу менше у суперника "Дніпра" по фіналу "Севільї".

Варто зазначити, що такого досягнення не було у жодної команди в Лізі Європи-2013/14.

Таким чином, суха серія Дениса Бойка в домашніх поєдинках з урахуванням гри з "Карабахом" (0:1), в якому українці пропустили на 21-й хвилині, становить 509 хвилин. Всього в нинішньому розіграші Ліги Європи (14 матчів основного раунду) дніпряни забили 13 голів, а пропустили 10.

В активі ще одного представника України в основному раунді Ліги Європи-2014/15 київського "Динамо" - три домашні перемоги без пропущених голів. Нагадаємо, що "Динамо" залишило розіграш турніру на стадії 1/4 фіналу, коли за сумою двох матчів поступилася "Фіорентині" (1:1 та 0:2).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі