"Дніпро" шукає заміну Стрінічу вже в Бразилії

Поділитися
"Дніпро" шукає заміну Стрінічу вже в Бразилії Бразильський захисник може перейти в "Дніпро" © futnet.com.br
Хорватський лівий захисник став футболістом італійського "Наполі", і тепер Мирону Маркевичу потрібна повноцінна заміна.

Скаути дніпропетровського "Дніпра" роблять все можливе, щоб знайти гідну заміну на позицію хорватського лівого захисника Івана Стрініча, який став першою втратою дніпрян у зимове міжсезоння.

Захисник збірної Хорватії, який не потрапив в заявку своєї команди на чемпіонат світу-2014 тільки через неприємну травму, перейшов в італійський "Наполі", і дніпропетровці фактично не тільки не заробили на трансфер, але і залишилися з серйозною пробоїною в обороні.

Спочатку представники "Дніпра" звернули свої погляди на все ту ж Хорватію, зацікавившись захисником місцевої "Рієки" Марина Леоваца. Ця команда непогано проявила себе у груповому турнірі Ліги Європи, а її футболісти відразу ж зацікавили європейські клуби. Однак Леовац поки що не погодився на переїзд в Україну, оскільки його не влаштувало керівництво фінансову пропозицію "Дніпра". За інформацією ЗМІ, дніпряни запропонували 1,7 мільйонів євро.

Тепер же, інформації бразильського видання O Tempo, український клуб зробив офіційну пропозицію про трансфер 28-річного захисника "Крузейру" Перейру Ежидіу. Втім, рада директорів клубу, який незабаром зіграє товариський матч з "Шахтарем", поки не прийняв рішення про продаж футболіста і зберігає деталі переговорів у таємниці.

"Президент клубу вивчає пропозицію "Дніпра". Є шанс, що Ежидіу буде проданий, але говорити про щось конкретно поки не можна", - заявив директор "Крузейру" з комунікацій Гільєрме Мендес.

Додамо, що в минулому сезоні Ежидіу увійшов у символічну збірну бразильського чемпіонату. Портал Transfermarkt оцінює лівого захисника в 2 мільйони євро.

15 грудня стало відомо, що перший офіційний матч у 2015 році "Дніпро" проведе в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса". Поєдинки відбудуться 19 і 26 лютого в Україні та Греції відповідно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі