"Дніпро" представив новачків, Маркевич готовий кинути в бій відразу всіх

Поділитися
"Дніпро" представив новачків, Маркевич готовий кинути в бій відразу всіх Маркевич отримав посилення © kp.ua
Головний тренер команди Мирон Маркевич і його нові підопічні поспілкувалися з журналістами.

У міжсезоння дніпропетровський клуб продав кількох лідерів, у числі яких форвард Нікола Калініч, півзахисник Джаба Канкава та захисник Іван Стрініч, а Євген Коноплянка покинув команду на правах вільного агента. На проблемні позиції були підписані захисники Іван Томечак і Андерсон Піко, півзахисники Джон Хайро Руїс, Едмар, Даніло і Майкл Бабатунде.

XSport.ua

За словами Мирона Маркевича, він залишився задоволений підсумками роботи на трансферному ринку: "Добре, що так все закінчилося. Ми вирішували питання в екстремальних умовах. У нас є гарне поповнення. Ті позиції, які були найбільш проблематичні, ми спробували закрити. Всім футболістам треба час на адаптацію, але я цього часу їм не даю, а відразу кидаю в бій. З часом вони проявлять себе з кращого боку.

Краще, звичайно, коли у нових гравців є практика, адаптація. У нас часу немає, ми їх відразу кинули в бій. Завжди є певна частка ризику, і чим швидше вони зрозуміють, що я від них хочу, тим швидше увіллються до складу. Мені б хотілося налаштувати команду на комбінаційну гру. Відразу не вдасться цього зробити, люди повинні відчути один одного, показати себе з кращого боку. Думаю, що з тими людьми, які прийшли в команду, буде легше побудувати комбінаційний футбол".

Також позитивно на весь скептицизм щодо перспектив команди дивиться генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко: "Це все домисли про те, що ця трансферна компанія була провальною, що Мирон Богданович кудись зібрався, що у Ігоря Коломойського не було грошей на трансфери, а потім раптом з'явилися. Це домисли! Є така приказка: "Курчат по осені рахують". Так от ми їх порахували 2-го вересня. Ось, будь ласка, 6 футболістів. Деякі прийшли, як вільні агенти. Деякі придбані за досить немалі суми. Так що давайте не будемо фантазувати, а будемо приймати те, що маємо".

Читайте також: У Франції зафіксовано перший в історії випадок довготривалої ремісії без лікування ВІЛ

Нагадаємо, що після шести турів в новому сезоні української Прем'єр-ліги "Дніпро" займає четверте місце, маючи в активі 11 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі