"Дніпро" - "Олімпіакос": анонс, де дивитися матч 19 лютого

Поділитися
"Дніпро" - "Олімпіакос": анонс, де дивитися матч 19 лютого Дмитра Чигринський може взяти участь у матчі проти "Олімпіакоса" © moskva.com
19 лютого в Києві на НСК "Олімпійський" команді Мирона Маркевича доведеться пройти чергове випробування в Лізі Європи.

Дніпропетровський "Дніпро", який в останній момент скочив плей-офф Ліги Європи завдяки перемозі над "Сент-Етьєном" і сприятливому збігу обставин, буде в Києві приймати грецький "Олімпіакос" в рамках першого матчу 1/16 фіналу.

Суперник дніпрян - беззаперечний лідер чемпіонату Греції, який довів свою спроможність і в європейських кубках. Лише одного очка не вистачило грекам, щоб виявитися вище "Ювентуса" в турнірній таблиці групи А і навесні грати не в Лізі Європи, а в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Дніпро - Олімпіакос

19 лютого, четвер, 20:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський"

Пряма трансляція на телеканалі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Дніпро: Бойко, Лучкевич, Дуглас, Чеберячко, Эжидиу, Федорчук, Ротань, Матеус, Безус, Коноплянка, Зозуля.

Олімпіакос:Роберто, Элабделлауи, Феліпе Сантана, Сиовас, Масуаку, Маніатіс, Касамі, Доссеви, Домінгес, Афеллай, Мітроглу.

Травмовані: Мазух - Ботіа, Фустер.

Дискваліфіковані: Федецький ("Дніпро").

Суддя: Роберт Шергенхофер (Австрія).

Втім, є у "Олімпіакоса" деякі проблеми: Вітор Перейра очолив команду лише близько місяця тому, і природно не міг звикнути до гравців, а в свою чергу футболісти ще не до кінця орієнтуються у вимогах наставника. З іншого боку, греки підсилили склад бразильським захисником Феліпе Сантаною, а також півзахисником Матьє Доссеви.

"Дніпро" як і раніше не може підійти до матчу Ліги Європи в оптимальному складі: травмований центрбек Мазух, а Федецький дискваліфікований. Прийшов в команду крайній захисник Эжидиу, який, судячи з усього, володіє хорошою кваліфікацією, а також Дмитро Чигринський. Проте швидше за все Маркевич довірить місце у складі перевіреного Євгена Чеберячка. Ну і молодий Валерій Лучкевич навверняка отримає свій шанс.

Іншими словами, "Дніпро" чекає ввечері на "Олімпійському" справжнє випробування. І як тут не згадати слова Євгенія Селезньова, який нещодавно заявив, що чемпіонат Прем'єр-ліги - важливіше, ніж єврокубки. "Олімпіакос", забезпечивши собі лідерство в місцевому першості, напевно хоче якомога далі зайти в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі