"Дніпро" обіграв "Будівельник" у Києві, зрівнявши рахунок у півфіналі плей-офф

Поділитися
"Дніпро" обіграв "Будівельник" у Києві, зрівнявши рахунок у півфіналі плей-офф "Будівельник" програв "Дніпру" у другому матчі півфіналу плей-офф © БК Будівельник
Боротьба в одній з півфінальних пар плей-офф Суперліги загострюється: кияни не скористалися сповна перевагою свого майданчика, і тепер

Дніпропетровський "Дніпро" зумів зрівняти рахунок у півфінальної серії плей-офф Суперліги проти київського "Будівельника". Після поразки в першій грі підопічні Вальдемараса Хомичюса несподівано обіграли киян 80:72.

Третя гра серії відбудеться 19 квітня у Дніпропетровську на майданчику БК "Шинник".

Гості відразу ж позначили свою перевагу на майданчику, вийшовши на паркет з кращим настроєм. До того ж Хомичюс зумів знайти протидію вдалій грі киян під щитами. Саме це, а ще й точні триочкові кидки, призвело до того, що після стартової чверті "Дніпро" вів 24:7.

У подальшій події на майданчику кілька разів змінювалися, проте всякий раз було помітно, що кияни борються не тільки з суперником. Мова йде не про суддівство, а про мотивації. Справа в тому, що по інформації ZN.UA у київській команді є певні затримки по зарплаті, що безсумнівно впливає не тільки на психологічну складову колективу, але і фізичну готовність. Стало відомо, що частина баскетболістів фактично не тренувалася. І якщо перший матч "будівельники" витягли на морально-вольових, то у другому поєдинку зіграти що називається на досвіді не вдалося.

У будь-якому випадку, зменшувати старання дніпрян не варто: вони були добре і в обороні, і в атаці, і у виконанні установок тренерського штабу. А у киян є кілька днів, щоб розібратися у внутрішніх проблемах, в тому числі й ігрових.

Читайте також: "Будівельник" другий сезон поспіль завоював Кубок України

В іншому півфіналі южненський "Хімік" зіграє другий матч серії проти БК "Київ" 16 квітня на своєму майданчику. Судячи з усього, переможцям регулярки вдасться закрити протистояння за три матчі. А потім чекати суперника по фіналу без ігрової практики. Втім, дати оцінку ситуації можна буде лише після фінішу чемпіонату.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі