"Дніпро" - "Наполі": анонс, де дивитися матч 14 травня

Поділитися
"Дніпро" - "Наполі": анонс, де дивитися матч 14 травня © ФК Днепр
За історичним півфіналом "Дніпра" в Києві буде спостерігати за попередніми оцінками мінімум 60 тисяч глядачів.

Великий футбол знову повернувся до Києва - виліт "Динамо" з єврокубків на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи не позбавив вболівальників можливості спостерігати за провідними командами на континенті. На цей раз на "Олімпійському" зіграє лідер італійського чемпіонату, клуб з великою історією та досягненнями.

Дніпро зіграє з Наполі в рамках матчу протистояння 1/4 фіналу Ліги Європи.

Дивіться онлайн відеотрансляцію матчу Дніпро - Наполі на ZN.UA

Ажіотажу матчу безсумнівно додав результат у першому протистоянні в Неаполі. Дніпряни хоч і виглядали на думку фахівців і, до речі, тренера Маркевича, не зовсім впевнено і добре, зате домоглися такої бажаної нічиєї, та ще й забили при цьому гостьовий гол.

Дніпро - Наполі

14 травня, четвер, 22:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади:

Дніпро: Бойко, Федецький, Чеберячко, Дуґлас, Лео Матос, Канкава, Федорчук, Лучкевич, Ротань, Коноплянка, Калініч.

Наполі: Андухар, Маджо, Альбіоль, Бритос, Гулям, Давид Лопес, Жоржинью, Кальехон, Гамшик, Інсіньє, Іґуаїн.

Травмовані: Зозуля, Мазух, Кравченко - Мічу, Суніга.

"Дніпру" не позаздриш, як сказав головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після несподіваної перемоги на виїзді в 23-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги. Дійсно, такий графік трапився з командою вперше в її історії. Протягом 17 днів підопічні Мирона Маркевича повинні провести 6 (!) матчів, кожен із яких має велике турнірне значення.

І, вже зараз можна сказати, що дніпряни не на сто відсотків витримують такий ритм: поразка від "Зорі" істотно ускладнило завдання фінішу на другому місці в чемпіонаті, і судячи за словами Маркевича, він буде робити ставку на Лігу Європи. А в Кубку і чемпіонаті дуель "Шахтарю" вже напевно програна.

Хоча, все буде залежати від результату зустрічі в Києві: вихід у фінал безсумнівно додасть впевненості у своїх силах дніпрянам, так і власне енергії в підготовці і безпосередньо на полі додасться від такого успіху.

Так що 14 травня перед заповненим "Олімпійським" (а за попередніми прогнозами на трибунах стадіону очікується близько 60 тисяч глядачів) команді з Дніпропетровська належить показати навіть більше своїх можливостей - зіграти надійніше, ніж у Неаполі в обороні і при організації атак, а також агресивніші біля воріт суперника.

У "Наполі" розуміють, що команда зупинилася в кроці від прірви: вперше за більш ніж 20 років неаполітанці можуть виграти єврокубок, і тепер на їх дорозі став "якийсь" "Дніпро" з далекої України. Схоже, що подібна ситуація внесла невелике замішання в стан суперника дніпрян. Адже крім такої бажаної перемоги в Лізі Європи "блакитні" можуть позбутися ще й головного тренера. Але українських вболівальників проблеми "Наполі" хвилюють найменше - їм цікаво, як буде протистояти "Дніпро" сильному опонентові.

14 травня в іншому матчі 1/2 фіналу Севілья зіграє з Фіорентиною на виїзді. У першому поєдинку іспанці, які є чинним володарем трофею, розгромили італійців 3:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі