"Дніпро" і "Динамо" оформили повноцінний трансфер Романа Безуса

Поділитися
"Дніпро" і "Динамо" оформили повноцінний трансфер Романа Безуса Роман Безус отримав новий шанс, перейшовши в "Дніпро" © football.ua
Атакувальний півзахисник підписав з "Дніпром" трирічний контракт. Поки невідомо, у скільки обійшовся талановитий футболіст дніпропетровської команди.

У "Дніпрі" оголосили про те, що атакувальний півзахисник Роман Безус став футболістом команди: всупереч очікуванням про оренду гравця зі стану київського "Динамо", в Дніпропетровську прийняли рішення відразу ж оформити повноцінний трансфер і підписати з ним тривалий контракт.

Таким чином, Безус поставив підпис під трирічним угодою з командою Мирона Маркевича. Поки не повідомляється скільки ж дніпряни заплатили "Динамо" за перехід футболіста, однак за інформацією європейської преси сума трансферу склала 2,5 мільйонів євро, тоді як динамівці два роки тому заплатили "Ворсклі" за хавбека 3 мільйони у європейській валюті.

Безус не зумів стати повноцінним гравцем основного складу при Сергія Реброва, програвши конкуренцію марокканцю Юнесу Беланді. У нинішньому сезоні він зіграв 9 матчів, забивши в них один гол.

Також трирічний контракт "Дніпро" підписав і з бразильцем Ежидіу - "Крузейру" отримає, знову-таки за даними ЗМІ, 2-мільйонну компенсацію за лівого захисника. 28-річний гравець повинен замінити на фланзі хорвата Івана Стрініча, який перейшов в італійський "Наполі".

Читайте також: Безус, який занудьгував на лаві запасних "Динамо", зацікавив "Дніпро"

Для "Динамо" - це перший трансфер в нинішньому міжсезонні. Напередодні стало відомо, що поки в Києві не можуть позбутися від бразильського півзахисника Дуду, який провів півсезону на батьківщині в оренді. "Динамо" намагається домовитися про трансфер бразильця в один з місцевих клубів - "Корінтіанс" чи "Сан-Паулу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі