"Дніпро" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 9 серпня

Поділитися
"Дніпро" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 9 серпня Ребров у минулому сезоні переграв Маркевича двічі © ФК Динамо
Лідери українського футболу зіграють у рамках четвертого туру УПЛ.

Центральним матчем четвертого туру української Прем'єр-ліги стане протистояння "Дніпра" та "Динамо", яке відбудеться сьогодні, 9 серпня.

Дніпропетровці набрали в стартових турах лише 5 очок і напевно хочуть реабілітуватися перед уболівальниками за невиразний початок сезону. Руслану Ротаню вже доводилося вибачатися перед фанатами за невдалий старт. "Динамо" ж набрало максимум очок, хоча киянам ці 9 балів далися досить непросто: у матчі першого туру проти "Сталі" підопічні Сергія Реброва були змушені відіграватися, а тиждень тому забили "Чорноморцю" лише в кінцівці зустрічі.

У минулому сезоні підопічним Мирона Маркевича не вдалося забити киянам жодного гола. Матч першого кола завершився перемогою "Динамо" з рахунком 3:0, а в другій половині чемпіонату динамівці виграли вже скромніше - 1:0. Всього в рамках УПЛ команди зустрічалися 48 разів: 31 перемога "Динамо", 9 нічиїх та 8 перемог "Дніпра".

Захисник "Дніпра" Артем Федецький перед грою зазначив: "Дуже сподіваюся, що вже в матчі з "Динамо" вболівальники побачать весняний "Дніпро". Ми в кожному матчі намагаємося діяти в атакуючому ключі, але бажання не завжди збуваються. У минулому чемпіонаті "Дніпро" двічі програв "Динамо", і за рахунком на табло значить, що суперник нас у чомусь перевершив. Хоча підсумок не завжди відображає те, що відбувається на полі".

"Потрібно постаратися перемогти, саме цього вимагають від "Динамо" і вболівальники, і керівники. Якщо ми показуємо не зовсім таку гру, яку від нас чекають, сподіваюся, вболівальники нас пробачать, головне, що є результат. Надалі ми будемо намагатися поєднувати ці два компоненти, щоб радувати наших шанувальників", - підкреслив півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка.

"Дніпро" - "Динамо"

9 серпня, неділя, Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена", 19.30

Пряма трансляція - 2+2, ZN.UA

Орієнтовні склади

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Ротань, Канкава, Матеус, Гама, Безус, Калініч.

"Динамо": Шовковський, Віда, Данило Сілва, Драгович, Антунеш, Рибалка, Велозу, Сидорчук, Гусєв, Ярмоленко, Мораєс.

Не зіграють: Зозуля - Теодорчик, Гонсалес

Арбітр - Юрій Можаровський (Львів)

Зазначимо, що у "Дніпра" і "Динамо" результативно почали сезон чотири виконавця. Калініч відзначився тричі, а Безус, Ярмоленко та Мораєс в стартових турах забили по 2 голи і входять до числа кращих бомбардирів чемпіонату.

Букмекери в цій зустрічі ставлять на "Динамо". Коефіцієнт на перемогу киян - 2,10, на нічию - 3,20, а на перемогу "Дніпра" - 3,30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі