"Дніпро" буде готуватися до фіналу Ліги Європи через матчі з "Шахтарем"

Поділитися
"Дніпро" буде готуватися до фіналу Ліги Європи через матчі з "Шахтарем" "Дніпро" програв "Шахтарю" в першому матчі півфіналу Кубка України © ФК Днепр
Після того, як в 24-му турі "Дніпро" поступився "Динамо" і фактично втратив шанси на завоювання срібла, Мирон Маркевич зазначив, що його команда робить ставку на Лігу Європи.

протягом чотирьох днів дніпропетровський "Дніпро" проведе два матчі з донецьким "Шахтарем" - 20 травня у Львові в рамках 1/2 фіналу Кубка України, а 24-го числа - в 25-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги.

Саме через ці поєдинки дніпряни готуватимуться до фінального протистояння з іспанською "Севільєю" в Лізі Європи, говорить головний тренер команди Мирон Маркевич.

За його словами, в поєдинку з "Динамо" (0:1) він дав відпочити лідерам, однак найближчий резерв не зумів проявити себе з найкращого боку.

"Була рівна гра, з шансами на успіх у обох команд. Ми подивилися наш резерв, як вони в такій серйозній грі себе зможуть проявити. Нічого нового для себе, якщо чесно, не знайшов. Та невелика обойма, яка є, залишається, тому нам потрібно серйозно зміцнюватися", - цитує Маркевича офіційний сайт дніпрян.

"У середу ми будемо грати, напевно, тим складом, який плануємо на фінал Ліги Європи. Ми їм дали сьогодні відпочити. Як я вже говорив, головна гра для нас - 27 травня, фінал Ліги Європи. Будемо готуватися до неї через матчі з "Шахтарем".

Нагадаємо, що "Дніпро" програв "Динамо" 0:1 і тепер відстає від йде другим "Шахтаря" на 5 очок. У першому поєдинку 1/2 фіналу Кубка України дніпряни на своєму полі поступилися "гірникам" 0:1.

14 травня Дніпро виграв у "Наполі" і вийшов у фінал Ліги Європи. Переможний гол на київському "Олімпійському" забив Євген Селезньов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі