Динамо зіграло внічию зі Сток Сіті

Поділитися
© evroru.livejournal.com
У п'ятому турі Ліги Європи на стадіоні «Британія» київське «Динамо» зіграло з англійським «Сток Сіті» з рахунком 1:1.

Голи: Джонс (81) - Апсон (26) АГ.

Склад «Сток Сіті»: Асмір Беговіч, Даніель Хіггінботам, Меттью Апсон, Раян Шоттон, Роберт Хут, Вілсон Паласіос, Джермейн Пеннант, (Дін Уайтхед, '88), Рорі Ділеп, Кенвін Джоунс, (Джон Уолтерс, '84), Камерон Жером, Саліф Діао, (Рікардо Фуллер, '70).

Склад «Динамо»: Олександр Шовковський, Бетао, Данило Да Сілва, Євген Хачеріді, Андрій Шевченко, (Леандро Алмейда, '73), Олександр Алієв, Айїла Юссуф, (Мілош Нінковіч, '85), Огнен Вукоєвич, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Ідейє Браун.

Попередження: Хут - Ярмоленко, Хачеріді.

Незважаючи на перевагу у володінні м'ячем, киянам вдалося забити такий важливий гол. У середині тайму «Динамо» втекло у контратаку, і Ярмоленко віддав на хід Алієву. Олександр пробив з лінії штрафного, м'яч зачепив ногу Апсона і залетів у ворота Беговіча.

Був відмінний шанс у Андрія Шевченка, але ветеран «Динамо» ударом з лівої влучив у штангу. Після цього англійці запропонували «Динамо» досить жорстку гру. Але створити якусь небезпеку біля воріт Шовковського англійцям не вдалося.

У другому таймі англійці посилили тиск на ворота Шовковського і за 10 хвилин до кінця матчу Джонс головою переграв у повітрі Юссуфа і вразив ворота киян. Ярмоленко міг на останніх секундах вирвати таку потрібну для «Динамо» перемогу, але його удар відбив Беговіч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі