«Динамо» розгромило «Олександрію», але фанати пішли посеред матчу

Відео
Поділитися
© technoholik.com
Лідери українського футбольного чемпіонату - "Динамо", "Шахтар" і "Металіст" - у 17-му турі здобули чергові перемоги.

Донецький клуб у суботу обіграв у дербі земляків із "Металурга" з рахунком 2:0. Перемогу гірникам принесли точні удари Луїса Адріано з пенальті у середині другого тайму і В'ячеслава Шевчука під завісу зустрічі.

Харківський "Металіст" у неділю розгромив у гостях луганську "Зорю" з рахунком 5:1. Дубль на свій рахунок записав автор переможного гола збірної України у нещодавньому матчі з Австрією Марко Девіч, по разу відзначились аргентинці Крістальдо і Соса та бразилець Фініньо.

А київське "Динамо" у заключному матчі туру впевнено обіграло на своєму полі "Олександрію" з рахунком 4:0. Два голи у господарів на рахунку Андрія Ярмоленка, один гол провів Браун Ідейє і ще раз у своїх воротах "відзначився" гравець команди гостей.



Ультрас "Динамо" провели акцію протесту, покинувши трибуну під час матчу з "Олександрією". На 35 хвилині матчу ультрас київського клубу "Динамо" звільнили трибуни і вивісили плакати з написами "За останні три роки відвідуваність домашніх матчів зросла удвічі" і "Де ж уболівальник, Коля?" (Звернення до Миколи Несенюка, керівника департаменту київського «Динамо» по роботі з громадськістю). Також іншим уболівальникам було роздано листівки з фотографіями М.Несенюка.

Як повідомлялося, на попередньому турі чемпіонату України вболівальників київського "Динамо" не впустили на ОСК "Металіст" у Харкові у зв'язку з відсутністю офіційної заявки на прибуття уболівальників київського клубу

Серед інших матчів туру варто відзначити домашню поразку "Дніпра" від "Кривбасу" з рахунком 0:2, нічию 2:2 у першому матчі на новому стадіоні "Чорноморець" між однойменним
одеським клубом і "Карпатами", а також першу перемогу (1:0) у нинішньому чемпіонаті "Оболоні", здобуту у Полтаві над "Ворсклою".

У турнірній таблиці, як і раніше лідирує "Динамо", набравши 43 очки. На один пункт менше у "Шахтаря" і на п'ять - у "Металіста". Найближчі переслідувачі "Арсенал" і "Дніпро" відстають від лідируючої трійки на 11 очок. Знизу таблиці, у зоні вильоту - "Олександрія" та "Оболонь", недалеко розташувалася і "Зоря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі