"Динамо" на виїзді переграло болгарський "Літекс"

Поділитися
Київське "Динамо" з рахунком 2:1 на виїзді обіграло болгарський "Літекс" у першому матчі вирішального кваліфікаційного раунду Ліги Европи-2011/2012.

Тренер киян Юрій Сьомін на цю гру поставив пару центральних захисників Бетао-Юссуф. Замість травмованих Шевченка та Гусєва місце в стартовому складі отримали Мілевський і Нінкович.

Саме двоє останніх і забили гол у ворота "Літекса" вже на 7-й хвилині матчу. Мілевський заробив пенальті, а Нінкович чітко реалізував 11-метровий.

Але болгари відігралися через шість хвилин. Янев отримав м'яч після скидки партнера на лінії штрафної і вистрілив точно у верхній кут воріт - Шовковський був безсилий. "Літекс" став грати сміливіше і вже через п'ять хвилин Янев ледь не оформив дубль, але м'яч пройшов біля штанги. Потім Бодрову зовсім трохи не вистачило, щоб точно пробити головою після флангового навісу.

У другому таймі болгари продовжили обстрілювати ворота Шовковського з далеких дистанцій, а у динамівців в атаці мало що виходило, а свої поодинокі моменти кияни не використали.

І все-таки динамівці зуміли організувати одну результативну атаку, яка і принесла їм перемогу. Мілевський на лінії штрафного віддав пас п'ятою на Єременка, Роман м'яко навісив на Ідейє. Браун кивком голови відправив м'яч у ворота.

Гра у відповідь відбудеться через тиждень у Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі