"Динамо" зробило серйозну заявку на півфінал Кубка України

Відео
Поділитися
"Динамо" зробило серйозну заявку на півфінал Кубка України "Динамо" практично забезпечила собі участь у півфіналі Кубка
Кияни на виїзді мінімально здолали луганську "Зорю". У повторному поєдинку команді Сергія Реброва буде достатньо зіграти внічию.

Київське "Динамо" обіграло 2:1 луганську "Зорю" у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України. Поєдинок відбувся в Запоріжжі - на домашньому стадіоні луганчан. Гра у відповідь відбудеться 8 квітня у Києві.

Підопічні Сергія Реброва відкрили рахунок вже на 13-й хвилині зустрічі: Олег Гусєв чітко реалізував 11-метровий за порушення на Віталії Буяльському. "Зоря" спробувала стабілізувати свою гру і навіть ненадовго заволоділа перевагою, проте всі задумки команді Юрія Вернидуба зламав ще один гол: в контратаці на оперативний простір у штрафний луганчан вийшли Буяльський та Артем Кравець і герой попереднього епізоду відпасував на нападника, який і вразив ціль.

Треба відзначити, що "Зорі" ще в першому таймі не пощастило - через травму провідного футболіста - Олександра Караваєва замінив Желько Любеновіч, який, втім, теж був активний і загрожував воротам суперника. Після першого тайму був замінений і Дмитро Хомченовський - також з причини травми. А вже на 50-й хвилині вийшов замість нього Андрій Тотовицький з флангу прострілив у штрафну, де на його передачу відгукнувся Микита Каменюка - 1:2.

"Чорно-білі" отримали надію на порятунок, але кияни вже не допускали ні позиційних помилок, не поступалися супернику в єдиноборствах. Поступово гра заспокоїлася, а змінити рахунок на табло не допоміг навіть вихід другого номінального форварда у киян Лукаша Теодорчика. "Зоря" не зуміла повторити подвиг піврічної давності, коли в Запоріжжі їй вдалося уникнути поразки від "Динамо" і поєдинок завершився внічию 2:2.

Слід додати, що вперше за довгий час на полі в динамівській футболці вийшов Денис Гармаш. Півзахиснику вдалося зіграти близько 10 хвилин, за які він не встиг відзначитися якимись особливими діями.

Нагадаємо також, що саме "Динамо" є чинним володарем трофею.

Зоря - Динамо- 1:2 (0:2)

Голи: Гусєв, 12 - з пенальті (0:1). Кравець, 32 (0:2). Каменюка, 50 (1:2).

"Зоря" (Луганськ): Полтавцев, Каменюка, Білий, Вернидуб, Опанасенко, Пилявський, Малишев (Чайковський, 46), Хомченовський (Тотовицький, 46), Караваєв (Любеновіч, 33), Малиновський, Будковський.

"Динамо" (Київ): Рибка, Бурда, Бетау (Теодорчик, 71), Драгович, Віда, Рибалка, Буяльський (Гармаш, 81), Беланда (Чумак, 67), Ярмоленко, Гусєв, Кравець.

Покарання: Каменюка, 82. Гармаш, 90. Чайковський, 90+3 (попередження).

Судді: Можаровський, Кравченко (обидва - Львів), Бицкало (Одеса).

4 березня. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена".

Раніше в першому матчі 1/4 фіналу між Ворсклою і Олімпіком було зафіксовано нульову нічию. Матч відбудеться на полі донеччан в Києві.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі