"Динамо" зіграє проти "Олімпіка" у півфіналі Кубка основним складом

Поділитися
"Динамо" зіграє проти "Олімпіка" у півфіналі Кубка основним складом "Динамо" вийде на матч з "Олімпіком" в бойовому складі © ФК Динамо
Перед командою стоїть завдання виграти чемпіонське звання, а потім "покласти" медалі в Кубок України.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс повідомив, що проти донецького "Олімпіка" в рамках 1/2 фіналу Кубка України його команда має намір грати основним складом, без особливої ротації, яка була притаманна кубковим поєдинків на попередній стадії.

За словами Суркіса, перед командою поставлено завдання виграти у цих змаганнях.

"Ми будемо грати основним складом, ми дуже поважаємо "Олімпік", який у нас відібрав очки в одному матчі чемпіонату, а в другому ми буквально на останніх хвилинах вирвали перемогу. Це незручний для нас суперник, хоча ми спробуємо спростувати це в кубковому матчі, і будемо грати з першої до останньої хвилини. У нас мета - виграти золоті медалі, і їх покласти в Кубок", - цитує Суркіса dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, що перший матч протистояння відбудеться 29 квітня на де-факто домашньому стадіоні "Олімпіка". Втім, Суркіс поки не дав відповідь, яка саме арена прийме матч, додавши, що готові надати супернику свою арену безоплатно. В рамках чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" здобуло проти донеччан одну перемогу і одного разу зіграла внічию.

Додамо, що в нинішньому розіграші Кубка України "Динамо" провело чотири матчі, в яких здобула чотири перемоги. В основному Сергій Ребров давав можливість у них проявити себе резервістам або новачкам.

Також 29 квітня перший матч півфіналу Кубка зіграють і дніпропетровський "Дніпро" з донецьким "Шахтарем".

26 квітня Шахтар і Динамо зіграли внічию в рамках 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Кияни зберегли 5-очкове відставання від головного конкурента в боротьбі за чемпіонство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі