"Динамо" вже не розраховує провести матч проти "Маккабі" з глядачами

Поділитися
"Динамо" вже не розраховує провести матч проти "Маккабі" з глядачами Суркіс сподівається, що навесні "Динамо" буде грати з глядачами © Dynamo.kiev.ua
Київський клуб спробує домогтися часткової відміни покарання від УЄФА.

Київське "Динамо" готує апеляцію на рішення УЄФА зобов'язати киян провести два домашні матчі без глядачів плюс третій умовно, а також заплатити штраф у розмірі 100 тисяч євро. За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, в клубі ще ведуть розслідування щодо бійки на трибунах під час матчу з "Челсі" і спробують домогтися часткового скасування покарання.

"Ми займаємося цією справою, продовжуємо розслідування, правоохоронні органи додатково допитують потерпілих. Ми ще повинні пройти апеляційний шлях, тому не можемо зараз розголошувати деякі факти. Найближчим часом ви все дізнаєтеся. Можу сказати, що ми надамо додаткові аргументи і спробуємо добитися проведення тільки одного матчу без глядачів, а другого і третього - умовно.

Ми ще не подавали апеляцію, ще є час до 9-го числа. Ми її готуємо, працюємо разом з правоохоронними органами, відкриваються нові факти, які можуть допомогти нам довести, що расизму там не було, а просто хуліганство. Нас вислухають, тому я сподіваюся, що нам вдасться довести свою правоту. Тільки тоді УЄФА піде нам назустріч. Ми нічого вимагати не можемо - тільки просити. Ми в будь-якому випадку навесні будемо грати в єврокубках, тому хотілося б починати матчі плей-офф з глядачами. Футбол без глядачів - це не футбол", - сказав Суркіс.

Також президент "Динамо" підкреслив, що матч проти "Маккабі" точно пройде при порожніх трибунах: "Покарання від УЄФА набирає чинності з моменту його оголошення. "Динамо" подасть підготовлену, аргументовану апеляцію. Повірте, що б ми не робили і не говорили, матч з "Маккабі" у будь-якому випадку довелося б грати без глядачів. Ми консультувалися з юристами, вони працюють, тому не будемо поспішати - все потрібно чітко прописати таким чином, щоб навесні ми вже грали з глядачами. Що стосується квитків на цей матч, то ми повернемо гроші або вони будуть дійсними на наступний поєдинок".

Читайте також: "Динамо" готове оскаржувати вердикт УЄФА в Лозанні

Нагадаємо, УЄФА покарав "Динамо" через порушення відразу за трьома статтями: расистську поведінку, масові заворушення, блокування проходів на трибунах. По ходу матчу проти "Челсі" на трибунах були побиті темношкірі вболівальники.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі