"Динамо" врятувало нічию в матчі з "Порту" в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Динамо" врятувало нічию в матчі з "Порту" в Лізі чемпіонів Динамівці врятувалися від поразки
Підопічні Сергія Реброва зрівняли рахунок у кінцівці зустрічі зусиллями молодого півзахисника Віталія Буяльського.

Київське "Динамо" з нічиєї стартувало у груповому етапі Ліги чемпіонів після дворічної перерви. Чемпіони України вийшли вперед, після чого двічі пропустили, але в кінцівці поєдинку вдалося зрівняти рахунок завдяки вдалій заміні.

Кияни відкрили рахунок на 20-й хвилині, коли Гармаш віддав пас у штрафну на вільного Гусєва, а той легко переграв Касільяса. Практично відразу гості зрівняли рахунок: Лаюн навісив з лівого флангу на дальню штангу, де Абубакар ударом головою відправив м'яч у сітку.

Найреальніший шанс до перерви мав Денис Гармаш, але удар у дотик з відскоком від українського півзахисника у стрибку парирував Ікер Касільяс.

У другому таймі динамівці більше володіли м'ячем, але створювати гольові моменти біля воріт гостей не вдавалося. В результаті одна з нечисленних атак "Порту" завершилася другим голом у ворота Рибки - воротар невдало вийшов на перехоплення, чим скористався Абубакар, оформивши дубль.

Вирішальним став епізод на 89-й хвилині: Рибалка невдало пробив у стінку зі штрафного, але тут же поборовся за м'яч, відправивши його в штрафну португальців, де спритнішим за всіх виявився Буяльський, пробивши головою з близької дистанції точно в сітку.

"Динамо" - "Порту" - 2:2
Голи: Гусєв, 20, Буяльський, 89 - Абубакар, 23, 81

"Динамо": Рибка, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Велозу (Кравець, 86), Гусєв (Буяльський, 67), Гармаш, Гонсалес (Бельханда, 70), Мораєс

"Порту": Касільяс, Перейра, Майкон, Мартінс Інді, Лаюн, Брас Андре, Данило Перейра, Невеш, Еррера (Тельо, 65), Абубакар (Освальдо, 90+2), Браїмі (Корона, 78)

Попередження: Гусєв, Рибалка - Майкон, Перейра, Абубакар, Данило

Зазначимо, що в паралельному матчі групи G "Челсі" розгромив "Маккабі" з рахунком 4:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі