"Динамо" впевнено обіграло "Порту" в Лізі чемпіонів

Поділитися
"Динамо" впевнено обіграло "Порту" в Лізі чемпіонів Динамівці засмутили Касільяса двічі © uefa.com
Команда Сергія Реброва знаходиться в кроці від заповітного виходу в плей-офф турніру.

Сьогодні, 24 листопада, київське "Динамо" здобуло виїзну перемогу над "Порту" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Кияни забили двічі, зберігши при цьому свої ворота на замку.

"Динамо" з перших хвилин не дозволило господарям поля захопити контроль над м'ячем, а до середини тайму гості почали більше атакувати, що призвело до першого забитого м'яча. Рибалка на лінії штрафного впав після контакту з Імбула, а суддя призначив пенальті, який реалізував Ярмоленко. У першому таймі ще один шанс забити був у Гармаша, який відправив м'яч ударом головою у стійку, а на добиванні не влучив у ворота Мораєс.

Після перерви динамівці вдало діяли на контратаках, високо зустрічаючи опонентів. Пресинг на 62-й хвилині призвів до можливості забити для Гармаша - Денис пробив прямо в ноги Касільясу. Якщо іспанський воротар у цьому епізоді виручив партнерів, то через дві хвилини серйозно підвів: Гонсалєс увійшов у штрафну з лівого флангу і пробив - екс-голкіпер мадридського "Реала" відбив м'яч рукою собі за комір у дальній кут воріт.

У "Порту" практично не було моментів, але на 80-й хвилині Рыбалка намагався перервати передачу суперника, однак відправив м'яч у стійку воріт, після чого Шовковський швидко зреагував на ситуацію.

Таким чином, перемога в два м'ячі дозволила "Динамо" зберегти високі шанси на плей-офф незалежно від результатів суперників. У разі перемоги в останньому турі над "Маккабі" в Києві чемпіони України гарантують собі вихід у наступну стадію турніру.

"Порту" - "Динамо" - 0:2
Голи: Ярмоленко, 35 (з пенальті), Гонсалєс, 64 (огляд матчу)

"Порту": Касільяс, Перейра (Андре, 46), Маркано, Інді, Лаюн, Невеш, Перейра, Імбула (Корона, 67), Тельо, Абубакар, Браїмі (Освальдо, 67)

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Сидорчук (Буяльський, 84), Рибалка, Ярмоленко, Гармаш, Гонсалєс (Бельханда, 78), Мораєс (Теодорчик, 86)

Попередження: Імбула, Данило, Гармаш.

Читайте також: Ребров впевнений, що його підопічні віддадуть всі сили для перемоги в Португалії

У паралельному поєдинку групи G "Челсі" розгромив на виїзді "Маккабі" з рахунком 4:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі