"Динамо" вибачилося перед уболівальниками

Поділитися
"Динамо" вибачилося перед уболівальниками "Динамо" обіцяє знайти винних © ФК Динамо
Київський клуб приніс офіційні вибачення за інцидент, який стався під час матчу з "Челсі".

Київське "Динамо" виступило із заявою, в якій вибачилося за інцидент на стадіоні під час матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Челсі".

У заяві йдеться: "На жаль, прикрий інцидент, який стався на матчі Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Челсі", негативно позначився на тому, як сприймають "Динамо" в Україні та за кордоном. Вина за це лежить і на футбольному клубі "Динамо", який орендує арену НСК "Олімпійський".

Прийміть наші щирі вибачення за те, що сталося. Запевняємо вас, що футбольний клуб "Динамо" (Київ) в рамках своїх можливостей зробить все необхідне, щоб допомогти правоохоронним органам знайти винуватців того, що сталося, і щоб останні понесли за це встановлену законом відповідальність. Ми разом з керівництвом НСК "Олімпійський" зробимо все, що в наших силах, щоб надалі відвідування матчів "Динамо" було комфортним і приносило глядачам виключно позитивні емоції".

Нагадаємо, 19 листопада УЄФА винесе вердикт у справі про побиття темношкірих уболівальників. Раніше Європейський футбольний союз направляв в Київ свого співробітника для більш детального вивчення ситуації.

Додамо, що до кінця року "Динамо" гратиме у футболках з написом "Разом проти расизму" на внутрішній арені і "No to racism" - в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі