"Динамо" у меншості здолало "Ольборг" та повернулось на перше місце у групі

Поділитися
"Динамо" у меншості здолало "Ольборг" та повернулось на перше місце у групі Динамівці повернулись на перше місце у своїй групі
Кияни таки спромоглись обіграти данський "Ольборг". У свою чергу данці довели, що суперник їх не дарма називали міцною командою.

Київське "Динамо" здобуло третьої перемоги у євросезоні, здолавши данський "Ольборг" 2:0.

Звитяга вивела киян на перше місце у групі J. Після нічиєї у зустрічі португальського "Ріу Аве" та румунського "Стяуа" (2:2) динамівці випереджають румунів на два очки, а "Ольборг" - на три залікових пункти.

Кияне протягом усього поєдинку володіли ініціативою, але зустріли сильну опозицію збоку данців. До середини другого тайму підопічні Сергія Реброва створили немало небезспечних нагод для взяття воріт, але "Ольборг" тримався. Ба навіть більше - гості частенько робили перспективні напади на ворот киян. А в одній із ситуацій Рисгор отримав м'яч на фланзі після вкидання ауту, побіг вперед і мав виходити на побачення із Шовковським, але його зупинив Александар Драгович. Арбітр Олексій Кульбаков запалив перед ним червоне світло.

Але вилучення партнера ще більше завело киян і дуже скоро Домагой Віда у своєму фірмовому стилі відкрив рахунок ударом головою. Данці пішли на фінальний штурм, адже мали на одного гравця більше. Але при такій грі "біло-синім" треба було просто надійно відіграти у захисті та спобувати зловити опонента на контратаці. Так і вийшло - Олег Гусєв вразив ворота суперника точним ударом із близької відстані.

"Динамо" (Україна) - "Ольборг" (Данія) - 2:0 (0:0)

Голи: Виду, 70 (1:0). Гусєв, 90+3 (2:0).

"Динамо": Шовковський, Сілва, Хачеріді, Драгович, Виду, Ярмоленко (Гусєв, 84), Рибалка, Сидорчук (Мігел Велозу, 77), Беланда, Ленс (Бурда, 72), Кравець.

"Ольборг": Ларсен, Далсгор, Петерсен, Теландер, Гортер, Брун (Фредеріксен, 83), Вюрц (Альманн, 83), Рисгор, Томсен, Еневольдсен (Аугустинуссен, 66), Элениус.

Попередження: Виду, 43. Шовковський, 51. Сидорчук, 76.

Видалити: Драгович (Динамо К), 68.

Суддя: Кульбакою (Білорусь).

6 листопада. Київ. Стадіон "НСК Олімпійський".

Додамо, що у наступному турі 27 листопада кияни зустрінуться із "Ріу Аве" - вдома на НСК "Олімпійський". Нагадаємо, що на виїзді "Динамо" здолало португальців 3:0.

Перед грою у Лізі Європи головний тренер киян Сергій Ребров застеріг команду від бажання помсти. За його словами, жодна поразка не варта того, щоб стрімголов нестись вперед, якщо ти знаєш, за рахунок чого можно здолати опонента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі