"Динамо" стимулює всіх суперників "Шахтаря" - Суркіс

Поділитися
"Динамо" стимулює всіх суперників "Шахтаря" - Суркіс Суркіс "допомагає" "Шахтарю" втрачати очки © XSport
Президент киян не приховує, що допомагає іншим командам відбирати очки у донеччан.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс повідомив, що завжди фінансово стимулює команди, які грають проти донецького "Шахтаря" в чемпіонаті України. При цьому президент уточнює, що аналогічно робить і власник "гірників" Рінат Ахметов.

"У нас з Ахметовим є додаткові інструменти, як зупиняти команду супротивника. "Шахтар" неодноразово це до нас застосовував, стимулюючи наших суперників. Не приховую, що і ми це робимо. Нічого поганого в цьому немає - я роблю все, щоб суперник "Шахтаря" грав на максимумі можливостей", - сказав Ігор Суркіс у програмі "Моя Гра" на телеканалі "Футбол 1".

"Чи стимулював я "Чорноморець"? Так. Я не приховую цього. Я стимулюю всі команди, які грають проти "Шахтаря", починаючи з першого туру. Це ж робить "Шахтар". Давайте не будемо робити вигляд, що цього ніхто не знає".

Варто відзначити, що саме нічия "Шахтаря" з "Чорноморцем" (1:1) в 23-му турі дозволила киянам оформити дострокове чемпіонство у матчі з "Ворсклою" (1:0).

Нагадаємо, сьогодні, 1 травня, "Шахтар" і "Динамо" зустрінуться в центральному матчі 24-го туру Прем'єр-ліги у Львові. ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі