"Динамо" слідом за "Шахтарем" і "Дніпром" не зуміло здобути перемогу

Поділитися
"Динамо" слідом за "Шахтарем" і "Дніпром" не зуміло здобути перемогу "Карпати" нав'язали "Динамо" чисельну перевагу
З киянами сталася неприємна ситуація під час домашнього матчу з "Карпатами": через зіткнення двох футболістів команди, один з них відправився в роздягальню достроково. У підсумку, поєдинок "Динамо" догравали вдев'ятьох.

Київське "Динамо" не зуміло обіграти "Карпати" в рамках 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, зігравши внічию 0:0.

Сергій Ребров вирішив дати відпочинок провідним футболістам і випустив на поле ближайшией резерв. Однак перестановки не привели до успіху: замість того, щоб спокійно здобути три очки і збільшити відрив від "Дніпра" і "Шахтаря" динамівці залишилися на колишніх позиціях. Перевага перед другою командою становить одне, а від третьої - п'ять залікових пунктів.

Весь перший тайм динамівці марно намагалися знайти підходи до воріт "Карпат". Проте, мабуть інформація, отримана киянами в двох кубкових поєдинках з львів'янами не допомогла, адже львів'яни чітко відбивали атаки суперника. Матч дуже нагадував ті зустрічі, які "біло-сині" виграли з рахунком 1:0. Час спливав, а на табло горіли нулі. При цьому львів'яни самі не забували йти вперед, але брак майстерності спрощувала ситуацію для "Динамо" при обороні власних воріт.

Найбільш реальний шанс відкрити рахунок втратили господарі на 63-й хвилині, коли Роман Мисак врятував "Карпати" після удару Сидорчука. Намагався загострити гру Ленс, Ярмоленко, який вийшов на заміну, але - марно. А на 69-й хвилині стався неприємний епізод, який по суті і вирішив результат протистояння. Нападник Артем Кравець зіткнувся головою з Микитою Бурдою. У підсумку, Кравець був змушений відправитися в роздягальню, а випустити свіжого гравця Ребров вже не зміг - був вичерпаний ліміт замін. Бурда все ж повернувся на поле, але з перев'язаною головою.

"Карпати" отримали шанс забити при чисельній більшості, але не особливо йшли вперед, а зосередилися на обороні своїх воріт. А в одній з контратак Сидорчук порушив правила на Худобяке, за що був попереджений. Це виявився другий "гірчичник", тому "Динамо" залишився вдев'ятьох.

З вісьмома польовими футболістами лідери не зуміли нічого протиставити насиченої оборони львів'ян. А тут ще і Ярмоленко бездарно виконав небезпечний штрафний, зароблений активним Ленсом. У результаті фінальний свисток зафіксував вже другу нульову нічию киян на своєму полі в нинішньому сезоні.

Позначиться цей результат на турнірні перспективи динамівців, сказати складно. Ясно одне, якщо команда Реброва хоче повернути чемпіонський титул, їй слід перемагати не тільки "Дніпро" та "Шахтар". Що стосується "Карпат", то після покарання від ФФУ зароблене очко стало першим в їх активі.

Читайте також: Заміною Ярмоленка у матчі з "Ольборгом" Ребров показав повний контроль над "Динамо"

Раніше повідомлялося, що після переможного матчу з "Ольборгом" у Лізі Європи Сергій Ребров відкрив секрет успішного результату: він поговорив по-чоловічому з командою в перерві зустрічі. У другому таймі "Динамо" забили у ворота суперника два голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі