"Динамо" - "Шахтар": Ребров вибачився перед уболівальниками, Луческу залишився задоволений грою

Поділитися
"Динамо" - "Шахтар": Ребров вибачився перед уболівальниками, Луческу залишився задоволений грою Луческу другий раз поспіль обіграв Реброва
Головні тренери лідерів українського футболу прокоментували результат матчу на "Олімпійському".

Донецький "Шахтар" у рамках одинадцятого туру української Прем'єр-ліги на виїзді розгромив київське "Динамо" і наздогнав киян у турнірній таблиці. У обох команд тепер по 28 очок.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після матчу вибачився перед уболівальниками і назвав матч "жахливим". "Ми не виконали план на гру. У Шахтаря крім голів було ще мінімум 10 контратак. Хочу вибачитися перед уболівальниками. Сподіваюся, через цю гру ми добре підготуємося до "Челсі". Ми повинні забути цей жахливий матч", - наводить слова Реброва Football.ua.

"У "Шахтаря" була перевага у центрі поля: Гладкий скидав м'ячі, Тейшейра тікав. В обох таймах було мінімум два гравця проти Ярмоленка, він дуже старався. Те, що програли в швидкості, - не секрет", - зазначив Ребров.

Також головний тренер "Динамо" прокоментував відсутність на полі Сергія Рибалки. У півзахисника "Динамо" - мікронадрив, але є шанси, що він зіграє проти "Челсі". Що стосується Євгена Хачеріді, то він не потрапив до складу з інших причин: "Щодо Хачеріді - якщо він буде проявляти бажання, віддачу, то гратиме. Хачеріді - потенційно гравець найвищого рівня, але він таким буде тільки, якщо захоче цього сам. Я дуже сподіваюся, що на завтрашньому тренуванні він буде працювати дуже сильно".

Мірча Луческу залишився задоволений грою своєї команди: "Відзначу нашу хорошу організацію гри. Спробували виключити жорстку гру верхом, що є сильною якістю "Динамо". Запропонували їм хорошу гру, з швидким виходом з оборони, дриблінгом. Могли б забити ще більше. Я задоволений своєю командою, ми практично не допускали помилок. Мені не сподобалися висловлювання деяких людей, що ми слабші за "Динамо". Гра підтвердила нашу силу".

Також Луческу зазначив дії лівого флангу, на якому грали Ісмаїлі і Бернард: "Ісмаїлі добре вивчив Ярмоленка, Шевчук проти ПСЖ провів невдалий матч, плюс втомився в іграх за національну збірну. Ісмаїлі сьогодні виглядав переконливо. Бернарду знадобилося багато часу, щоб зрозуміти гру "Шахтаря". Я вірю в нього, тому він став грати частіше. Ми втратили Тайсона, він травмувався на тренуванні".

Читайте також: Луческу пообіцяв, що піде з "Шахтаря" тільки після повернення в Донецьк

Нагадаємо, голи у ворота "Динамо" у "Шахтаря" забивали Марлос і двічі Тейшейра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі