"Динамо" - "Шахтар": молодість Реброва поки б'є досвід Луческу

Поділитися
"Динамо" - "Шахтар": молодість Реброва поки б'є досвід Луческу Ребров виграв у Луческу в двох матчах
Український та румунський тренери вп'яте зіграють один проти одного.

Перша зустріч Сергія Реброва та Мірчі Луческу відбулася в торішньому фіналі Кубку України. Після цього "Динамо" і "Шахтар" зіграли ще в Суперкубку і двічі в чемпіонаті.

Статистика очних протистоянь Реброва і Луческу поки на користь молодого спеціаліста: 2 перемоги, 1 нічия і 1 поразка. Нагадаємо, що у минулорічному фіналі "Динамо" виграло з рахунком 2:1. Суперкубок взяли "гірники" (2:0), а в рамках Прем'єр-ліги перевага була на боці киян: 1:0 і 0:0.

У цих чотирьох поєдинках було забито 6 м'ячів (2 з них на рахунку Віди), а також показано 31 жовту і 3 червоні картки!

Напередодні п'ятої зустрічі команд про жорсткість протистоянь "Динамо" і "Шахтаря" згадав півзахисник "гірників" Тарас Степаненко. "У нас завжди з "Динамо" виходять такі жорсткі, чоловічі поєдинки. Думаю, накал буде серйозний. У минулому фіналі Кубка пропустили після двох стандартів. Це козир "Динамо". Не можу сказати, що поступилися по грі, - цитує Степаненко офіційний сайт "Шахтаря", - У першому колі програли киянам з мінімальним рахунком, причому вдесятьох. В принципі, матчі були рівні. У таких поєдинках, як правило, все вирішує якийсь момент ".

А екс-гравець "Динамо" Максим Шацьких прогнозує перемогу киян: "Думаю, що у фіналі багато голів ми не побачимо. Хто заб'є першим, той отримає психологічну перевагу і шанс виграти Кубок. Ставлю 1:0 на користь "Динамо", - сказав Шацьких в коментарі газеті "Команда".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі