"Динамо" повернуло молодого захисника до запорізького "Металурга"

Поділитися
"Динамо" повернуло молодого захисника до запорізького "Металурга" Андрій Цуріков відправиться в запорізький "Металург"
Андрій Цуріков не витримав конкуренції на позиції лівого захисника. Крім нього на місце в складі претендувало як мінімум двоє футболістів.

Запорізький "Металург" у найближчі дні чекає солідна посилення: мова йде про 22-річного захисника київського "Динамо" Андрія кандидатурі цурікова, який з приходом в команду Сергія Реброва португальця Виторіну Антунеша, а також одужанням Євгена Селіна та майбутнім поверненням до складу Євгенія Макаренко, скоріше за все, буде зазнавати труднощів з потраплянням в основу.

Очікується, що Цуріков поповнить команду Олександра Томаха на правах оренди. Захисник повинен приєднатися до запорожців, які зараз перебувають на зборах в Туреччині, в найближчі дні. Нагадаємо, що взимку 2013-го Цуріков перейшов в "Динамо" саме з "Металурга".

Додамо, що на початку зимового міжсезоння в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Цуріков може перейти в один з клубів другого німецького дивізіону. Однак, судячи з усього, цей варіант продовження кар'єру молодого захисника зірвався.

Напередодні президент киян Ігор Суркіс заявив, що Динамо збираються більше довіряти українським футболістам. Бос динамівців вважає, що місцеві вихованці будуть більше віддаватися команді. Втімі, Цуріков явно поки не дотягує до рівня київського "Динамо". Тим більше, що він прийшов у команду в часи Олега Блохіна.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі